Lejdi Gaga

Ako nam je neko tokom svoje karijere pokazao najviše različitih lica i izdanja, onda je to definitivno rođena Njujorčanka, Lejdi Gaga. Rođena na Aper Ist Sajdu, Gaga je svojim autentičnim stilom doprinela da se njujorški stil redefiniše i postane još smeliji i interesantniji, jer se neustrašiva Gaga ne plaši izazova, ali ni mogućnosti da se sa modom igra na potpuno neočekivan način.

predstavnice pravog njujorškog stila 23 Zvezde koje su definisale i definišu njujorški stil odevanja (GALERIJA) predstavnice pravog njujorškog stila 24 Zvezde koje su definisale i definišu njujorški stil odevanja (GALERIJA)

Dženifer Lopez

Dobro je poznato da je dama zanosnih oblina, Dženifer Lopez, rođena u Bronksu, te za nju nesumnjivo možemo reći da je predstavnica pravog, autentičnog, sirovog Njujorka. Njen stil, upravo u skladu sa različitim stranama Njujorka, varira od prilike do prilike, a sama Dženifer ume da iznese sve i da nas potpuno ostavi bez daha svojim modnim izborima. Ona je, zajedno sa ostalim zvezdama sa ove liste, prava predstavnica njujorškog stila koja ga i dan danas, iznova i iznova definiše.

predstavnice pravog njujorškog stila 25 Zvezde koje su definisale i definišu njujorški stil odevanja (GALERIJA) predstavnice pravog njujorškog stila 26 Zvezde koje su definisale i definišu njujorški stil odevanja (GALERIJA)

Ajris Apfel

Svako ko bar malo prati modu zna da je 94-godišnja Ajris Apfel modna ikona, ali i legenda Njujorka. Ova i danas veoma aktivna baka spada u red dama koje su svojim stilom odevanja definisale autentični njujorški stil, a da je i dalje tako najbolje dokazuje činjenica da Ajris i dalje krasi stranice magazina kao što je “Vogue”.

predstavnice pravog njujorškog stila 27 Zvezde koje su definisale i definišu njujorški stil odevanja (GALERIJA) predstavnice pravog njujorškog stila 28 Zvezde koje su definisale i definišu njujorški stil odevanja (GALERIJA)

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu!

Izvor fotografija: stylecaster.com

Jasna Đorđević

Comments