Na jučerašnjem izlaganju makedonske mode u sklopu modne nedelje FWSK, veče je otvorio dizajner Nikola Eftimov sa svojom kolekcijom “Queen of republic”.

Kolekcija je bila vidno inspirisana street chic stilom mladih ljudi u Tokiju, tačnije iz oblasti Haradjuku. Moglo se primetiti da kolekcija predstavlja mešavinu stilova i odraz je modnog bunta mladih današnjim aktuelnim trendovima. Dominirale su pastelne, zemljane i neutralne boje sa akcentima intenzivnih.

Posle kraće pauze, predstavio se “Evropski univerzitet” sa modelima mladih diplomiranih dizajnera.

E.U 4 FWSK prvi dan

Evropski univerzitet

Prvi dan je zatvorila dizajnerka Elena Luka sa svojom kolekcijom “Fashion Force”.

Izložila je neverovatnih osamdeset modela koji su bili definisani kroz jednu strogu i dominantnu liniju u kojoj se mogao prepoznati jedan strogi militari stil, zaokružen unikatnim modnim detaljima. Parola makedonske modne dizajnerka E.L. je da se ističe originalnost, kao i da se neprestano unosi svežina na modnu scenu koja ima za cilj da inspiriše lepši pol. Ova revija je bila najposećenija.

E.L 4 FWSK prvi dan

Elena Luka

“Wannabe Magazine” je odabrao i svog najbolje stilizovanog gosta – pevačicu Elenu Ristesku!

Elena Risteska FWSK prvi dan

Elena Risteska


Rahilka Lili Kukovska je veliki zaljubljenik u modu i estetiku. Student je modnog dizajna i fakulteta za biznis i marketing. Uživa u životu i društvu prijatnih ljudi, voli da obilazi luksuzne destinacije. Piše modni blog Amo Lusso.

Editors choice