U najnovijoj kampanji brenda Gosia Baczynska za proleće/leto sarađivali su Zuzana Bijoh (Zuzanna Bijoch) i Pat Pjetšak (Pat Pietrzak). Fotografije na kojima su pozirali potpisuju Zuza Krajevska (Zuza Krajewska) i Bartek Vječorek (Bartek Wieczorek). Gosja Bačinjska (Gosia Baczynska) izuzetno je talentovana dizajnerka, poznata po svojim mekim i jedinstvenim materijalima, koje i u ovoj kampanji možete videti. Odeća odiše senzualnošću. Komadi su izrađeni od kože, čipke i vune tamnije boje. Fotografije za kampanju urađene su u crno-beloj varijanti.

gosiabaczynska2 picnik Gosia Baczynska za proleće/leto 2011. gosiabaczynska3 picnik Gosia Baczynska za proleće/leto 2011. gosiabaczynska4 picnik Gosia Baczynska za proleće/leto 2011. gosiabaczynska5 Gosia Baczynska za proleće/leto 2011. gosiabaczynska6 picnik Gosia Baczynska za proleće/leto 2011. gosiabaczynska7 picnik Gosia Baczynska za proleće/leto 2011. gosiabaczynska8 Gosia Baczynska za proleće/leto 2011. gosiabaczynska9 picnik Gosia Baczynska za proleće/leto 2011. gosiabaczynska10 picnik Gosia Baczynska za proleće/leto 2011.
Dragana Katić je student prava, autor bloga Fashion Dreams and Things i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Editors choice