5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Izložba fotografija Aleksandra Antonijevića u Galeriji Progres

Izložba fotografija Aleksandra Antonijevića u Galeriji Progres

U prostorijama Nacionalne fondacije za igru najavljeno je danas svečano otvaranje izložbe Aleksandra Antonijevića, dugogodišnjeg prvaka Nacionalnog baleta Kanade i istaknutog autora umetničke fotografije. Njegovi radovi posvećeni igračima i lepoti ljudskog tela biće izloženi u prostorijama beogradske Galerije Progres od 13. do 21. marta, nakon čega se postavka seli u Srpsko narodno pozorište u Novom Sadu i biće dostupna publici od 23. do 31. marta.

Aleksandar Antonijevic i Vip talenti Izložba fotografija Aleksandra Antonijevića u Galeriji Progres

Na otvaranju izložbe u petak, 13. marta u 19 časova, Antonijeviću će biti uručena nagrada “Vip poziva”, koju po peti put zajedno dodeljuju Beogradski festival igre i kompanija Vip mobile. Ovo jedinstveno priznanje ustanovljeno je u nameri da se oda počast i publici predstavi rad istaknutih domaćih plesnih stvaralaca sa zapaženom karijerom u inostranstvu.

Dragana Roter Vip mobile Aja Jung Aleksandar Antonijevic i Kevin Reks zamenik NJ.E. ambasadora Kanade u Srbiji2 Izložba fotografija Aleksandra Antonijevića u Galeriji Progres

Rođeni Požarevljanin, Aleksandar Antonijević je prve baletske korake načinio u Baletskoj školi u Novom Sadu, a njegov plesni talenat razvio se u Nacionalnom baletu Kanade kome se pridružio 1991. godine. Antonijević je igrao u kultnim repertoarskim naslovima ove institucije, a nastupao je i sa Engleskim nacionalnim baletom, Inoue baletom iz Japana, Baletom Santijaga iz Čilea i PACT Baletom iz Južne Afrike. Nakon dvadeset i pet godina duge igračke karijere, odlučio je da se posveti umetničkoj fotografiji i raskoš ljudskog pokreta zabeleži u intimnom procesu stvaranja plesnih fotografija.

Editors choice