Star Player EV

Star Player EV patika predstavlja evoluciju, od sporta do životnog stila – građena na Chuck Taylor DNA, inspirisana Converse košarkom 70ih godina. Smatrana je patikom za izvan terena Dr J-a , a niža cena učinila ju je prihvatljivijom za široke mase.

186 Lookbook Converse jesen 2011.

Star Player SII

Uvek popularna Star Player SII se uklapa u istorijsku košarkašku DNA sa vermin skejt materijalima, nudeći maksimalnu udobnost i funkcionalnost. Za jesen 2011. ističu se modeli Star Player SII Mid, prikazani u luksuznoj reljefnoj koži i antilopu.

250 Lookbook Converse jesen 2011.

Weapon 86

Noslia ju je čitava generacija sportskih umetnika. Prepravljena je za novu generaciju. Kao omiljena patika na terenu, nosili su je profesionalni, koledž i srednjoškolski timovi tokom ’80-ih i ’90-ih godina. Dvadeset godina kasnije, nasleđe se nastavlja. Gradeći ozbiljan stav, Weapon patika nastavlja da se ističe svojim hrabrim dizajnom.

342 Lookbook Converse jesen 2011.

One Star Classic ‘74 Mid & Ox

The One Star Classic ‘74 i ove sezone zadrzava originalni izgled.  Za jesen, MID nudi model sa visokom kragnom.

436 Lookbook Converse jesen 2011.

Converse Boot Mid

Converse Boot Mid slavi svoje nasleđe. Ova čizma je moderna, izmiksovana verzija, inspirisana istorijom. Spremna za sve nepredvidive uslove koje vreme može da donese na terenu.

536 Lookbook Converse jesen 2011.

Editors choice