Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Modna opsesija dana: Haljina Versace

Modna opsesija dana: Haljina Versace

Versace je jedno od najpopularnijih imena na modnoj sceni. Ovaj luksuzni brend osnovan je 1978. godine od strane gospodina Đanija Versaćea. Proizvodi sa potpisom Versace izuzetno su kvalitetni, fenomenalnog su dizajna i pravljeni sa velikom pažnjom. Nakon ubistva gospodina Versaćea, na čelo ove modne kompanije dolazi Đanijeva sestra – Donatela Versaće. Ovaj brend je i pod upravom Donatele nastavio da fascinira sve poklonike mode i ostao je među vodećim brendovima na tržištu.

Današnju modnu opsesiju čini neverovatna haljina sa potpisom ovog brenda. Ona je veoma glamurozna i šik. Interesantno je to što istu možete da pronađete u H&M prodavnicama, jer je Donatela sklopivši ugovor sa H&M dizajnirala čitavu jednu kolekciju, između ostalog i haljinu koju vam danas predstavljamo, isključivo za H&M prodavnice. Šik, otmeno i pristupačno!

unnamed39 Modna opsesija dana: Haljina Versace

Kako da je nosite: haljina je veoma neobična zbog svog dizajna i daje nam veliki broj mogućnosti kako da je nosimo. Jedan od naših predloga je svakako da je ukombinujete kao na fotografiji uz neku jaknu, zatim obujete cipele sa platformom i dobićete potpuno luckast, ali i trendy look. Ukoliko želite da budete isključivo elegantni, haljinu ukombinujte sa cipelama sa vrtoglavom i tankom potpeticom. S obzirom na to da je haljina ukrašena bronzanim i srebrnim motivima, predlažemo vam da te dve boje iskoristite prilikom odabira nakita. Samo vodite računa da svaki komad nakita sadrži obe boje, eventualno neka jedan od njih bude jednobojan. Razlog tome je što ukoliko ukombinujete npr. srebrne minđuše sa bronzanim narukvicama i srebrnim prstenom – takav spoj izgleda veoma neukusno, jer ne postoji ništa što ih spaja.


Aleksandra Grujić

Editors choice