Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Modni zalogaji: Lepa lica, golotinja i pokušaj ubistva

Modni zalogaji: Lepa lica, golotinja i pokušaj ubistva

Konačno – Mango!

Dugo očekivana kampanja kuće Mango za proleće/leto, konačno je izašla u celini. Zaštitno lice je, kao što već znamo, sjajna Kejt (Kate Moss). Oko ove kampanje su se vodile mnoge polemike, jer modni kritičari nisu smatrali da je Kejt pravo zaštitno lice za Mango. Ipak, kampanja izgleda prelepo i primećuje se da su na njoj radili najveći modni stručnjaci. Za fotografiju je zaslužan Teri Ričardson (Terry Richardson).

Slika 123 Modni zalogaji: Lepa lica, golotinja i pokušaj ubistva

A ovog proleća - Kejt

Ubijamo ljude, štitimo životinje

Aktivistkinja za prava životinja, izvesna Meredit Louel (Meredith Lowell), pokušala je preko profila na Facebooku da unajmi plaćenog ubicu. Zašto? Pa, Meredit smatra da bi ubica trebalo da eliminiše “sve koji su stariji od, pa, četrnaest godina i u njenom susedstvu se šetaju obučeni u krzno”. Srećom, lujka je uhvaćena i zatvorena, pa su ljubitelji mode za sada bezbedni. Najbizarnija činjenica: agentu FBI-a koji se lažno predstavio kao potencijalni ubica, ponudila je “platu” od sto dolara i nešto zlatnog nakita!

Slika 218 Modni zalogaji: Lepa lica, golotinja i pokušaj ubistva

Ljubitelji mode, sakrivajte se

Brus Vilis lansira parfem

Posle toliko muževnih uloga, naš omiljeni holivudski ćelavi šmeker, Brus Vilis (Bruce Willis), lansiraće svoj parfem. Miris je posvećen njegovoj ženi, Emi Heming-Vilis (Emma Heming-Willis), a zove se Lovingly by Bruce Willis. Supruga se nalazi i na reklamnoj kampanji, koja je već izašla. Parfem će biti moguće kupiti samo preko ovog sajta. Brzo, brzo!

Slika 318 Modni zalogaji: Lepa lica, golotinja i pokušaj ubistva

Ne dobija svaka žena sopstveni brend parfema na poklon


Malo golotinje…

Revije u Londonu zaista znaju da zasene. Velška kreatorka šešira, Robin Koulz (Robyn Coles), prikazala je svoju prvu kolekciju na Nedelji mode. Ono što je zanimljivo jeste da je revija svrstana u kategoriju 20+, zbog činjenice da su svi manekeni i manekenke šetali goli. Najveću pažnju izazvala je prijateljica kreatorke, koja je uprkos trudnoći pristala da prošeta pistom samo sa šeširom. Robin kaže da se za ovakav potez odlučila zbog publiciteta, ali i zbog toga što odevni predmeti skreću pažnju sa šešira. Aham… a gole žene ne skreću?

Slika 4 Modni zalogaji: Lepa lica, golotinja i pokušaj ubistva

Prvo što vam zapada za oko je šešir, je l’ da?

…i još malo!

Nova maskota modnog sveta, reper Kanje Vest (Kanye West) ponovo je u žiži interesovanja javnosti. Naime, slikao se bez majice za martovsko izdanje magazina “Vogue”. Kanje je pozirao sa glavnim dizajnerom modne kuće Givenchy, Rikardom Tišem (Riccardo Tisci), glumicom Liv Tajler (Liv Tyler), pevačicom Florens Velč (Florence Welch) i manekenkama Karolinom Kurkovom (Karolina Kurkova) i Lijom Kebede (Liya Kebede). Bogami, editorijal za pamćenje. Svaka čast, Kanje!

Slika 59 Modni zalogaji: Lepa lica, golotinja i pokušaj ubistva

Još malo pa će svi zaboraviti da se Kanje bavi muzikom


Alitria Silva – Mala. Riđokosa. Psuje. Tvrdoglava je. Venama joj teku kofein i sladoled, a izdiše nikotin. Želi da penzioniše Anu Vintur. U svom ormanu želi Birkinku, Lagerfeldove kreacije i barem pola ormana Viktorije Bekam. U slobodno vreme kafeniše, izučava klasične nauke i starogrčki jezik, čita, piše poeziju, biva opsednuta Britanijom i pati za Hari Poter sagom. Facebook joj je na latinskom. Sanja da se uda za Gregorija Hausa.

Editors choice