Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Najledenije fotografije koje ste videli do sada

Najledenije fotografije koje ste videli do sada

“Melting Away” je naziv projekta koji potpisuje Kamila Simen. Kamila je rođena 1969. godine, a fotografiju je diplomirala 1992. Do sada su njeni radovi objavljivani u mnogim magazinima, neki od njih su: “National Geographic”, “Italian Geo”, “The New York Times Magazine”, “Newsweek”, “Outside”, “Zeit Wissen”, “Men’s Journal”, “Camera Arts”, “Issues”, “PDN” i “American Photo”.

Tokom prethodnih godina osvojila je brojna priznanja za umetnost koju neguje. Njen poslednji projekat nas je u potpunosti oduševio. Reč je o ledu i snegu koji je fotografisala na Antarktiku, Islandu… Umetnica ističe kako se sve u životu menja, pa tako i ovi smetovi postaju voda, a onda voda ponovo postaje led. Na fotografijama se ističe pojam odvojenosti i pripadnosti u isto vreme. Ponekad je samo dovoljno da malo dublje pogledamo u svet koji nas okružuje i da shvatimo da smo deo njega.

meltingaway 01 Najledenije fotografije koje ste videli do sada meltingaway 02 Najledenije fotografije koje ste videli do sada meltingaway 03 Najledenije fotografije koje ste videli do sada meltingaway 04 Najledenije fotografije koje ste videli do sada meltingaway 11 Najledenije fotografije koje ste videli do sada meltingaway 15 Najledenije fotografije koje ste videli do sada meltingaway 21 Najledenije fotografije koje ste videli do sada

Dragana Katić 

Editors choice