Devojke koje su prethodnih godina učestvovale na NIVEA izborima imali ste priliku da vidite na modnim pistama Beogradskog Fashion Week-a, kao i revijama za najpoznatije modne dizajnere, a neke od njih započele su internacionalnu modeling karijeru. Nedavno su upravo ove devojke imale priliku za zatvore reviju Nicole de Main, londonske dizajnerke. Pored pojavljivanja u brojnim emisijama na najpopularnijim TV kanalima devojke su snimale i spotove sa najpoznatijim muzičkim zvezdama. Naravno, ni vredne robne i novčane nagrade koje su dobile pobednice prethodnih izbora nikoga nisu ostavljale ravnodušnim.

Ovogodišnji izbori će biti održani u Novom Sadu 12. maja, zatim u Nišu i Kragujevcu 13. maja i u Beogradu 19. maja. Sve devojke koje uđu u uži izbor očekuje profesionalna obuka, a najbolje od njih će učestvovati na finalnom New Faces powered by NIVEA Soft izboru koji će biti održan 30. juna u Delta City-ju. Pobednice očekuju poklon kartice Erste Banke sa iznosima od 1000, 500 i 300 evra, atraktivno letovanje, ekskluzivna haljina Nicole de Main sa London Fashion Week-a, vredni NIVEA poklon paketi i brojna druga iznenađenja!

Ukoliko imate više od 14 godina i visinu preko od 172 cm prijavu sa podacima o godištu, visini, obimu grudi, struka i bokova, boji kose, očiju, kao i fotografije možete poslati na adresu models@click.co.rs.

Editors choice