Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Style inspo: Kako da izdominiraš noseći athleisure trend

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Nova lica: NIVEA Soft i Click

Nova lica: NIVEA Soft i Click

Devojke koje su prethodnih godina učestvovale na NIVEA izborima imali ste priliku da vidite na modnim pistama Beogradskog Fashion Week-a, kao i revijama za najpoznatije modne dizajnere, a neke od njih započele su internacionalnu modeling karijeru. Nedavno su upravo ove devojke imale priliku za zatvore reviju Nicole de Main, londonske dizajnerke. Pored pojavljivanja u brojnim emisijama na najpopularnijim TV kanalima devojke su snimale i spotove sa najpoznatijim muzičkim zvezdama. Naravno, ni vredne robne i novčane nagrade koje su dobile pobednice prethodnih izbora nikoga nisu ostavljale ravnodušnim.

Ovogodišnji izbori će biti održani u Novom Sadu 12. maja, zatim u Nišu i Kragujevcu 13. maja i u Beogradu 19. maja. Sve devojke koje uđu u uži izbor očekuje profesionalna obuka, a najbolje od njih će učestvovati na finalnom New Faces powered by NIVEA Soft izboru koji će biti održan 30. juna u Delta City-ju. Pobednice očekuju poklon kartice Erste Banke sa iznosima od 1000, 500 i 300 evra, atraktivno letovanje, ekskluzivna haljina Nicole de Main sa London Fashion Week-a, vredni NIVEA poklon paketi i brojna druga iznenađenja!

Ukoliko imate više od 14 godina i visinu preko od 172 cm prijavu sa podacima o godištu, visini, obimu grudi, struka i bokova, boji kose, očiju, kao i fotografije možete poslati na adresu models@click.co.rs.

Editors choice