Ne morate biti strastveni fan Farela Vilijamsa da biste bili upućeni u stvaranje ovog novopečenog umetnika.

Samo on može da napravi najsrećniju pesmu na svetu, a i mnoge druge stvari sa kojima ćete se danas upoznati. Ne samo da se treba diviti delima velikih renesansnih umetnika i dizajnera, već od sada i njegovim, a takođe i revolucionarnim stvarima nikad viđenim do sada.

Tokom godina uradio je brojne stvari po prvi put, napredovao, imao stilske pomake, ali i dizajnirao nameštaj, kao što je stolica sa ljudskim stopalima i stvorio brojne osnove i platforme za umetnički rad, sa naznakama posebnog i jedinstvenog.

U iščekivanju njegove “Girl izložbe u galeriji Emmanuel Perrotin” u Parizu predstavljamo vam kreacije koje su njegovih ruku delo!

Prvo i najvažnije svakako jeste izložba na kojoj je on glavni kustos. Među 34 izlagača, od kojih su 16 žene, Farel će pokazati i svoje kreacije, koje ćete moći da vidite u Parizu od 27. maja do 5. juna. Na izložbi će biti postavka od 40 komada odeće, od kojih je 10 posebno naručeno, a služe u čast slobodnim ženama.

1150 On pomera granice: Kreativni Farel Vilijams

Uradio je “FriendsWithYou” intervju za svoju Rizzoli monografiju.

Veoma laskav doprinos u ovom istraživanju, ima sam Farel, kao i Alehandro Hodorovski i Pjotr Dorošenko.

Ovo autobiografsko istraživanje sveta sa umetničke strane, napisao je dvojac Sam & Tury.

2124 On pomera granice: Kreativni Farel Vilijams

Našao se na naslovnici prvog ikada objavljenog “W ART” magazina. Kao što i sami vidite, inovativan je kao i uvek.

pharrell urs fischer cover On pomera granice: Kreativni Farel Vilijams

Biće govornik na nacionalnoj konvenciji AIA ovog leta. Ova manifestacija će se održati od 26. do 28. juna u Čikagu i jedva čekamo da čujemo kakve će mudrosti Farel izjaviti.

488 On pomera granice: Kreativni Farel Vilijams

Farel je najavio saranju sa JR-om i to u okviru video-projekata. Do sada je ovaj dvojac uzburkivao javnost najavljivanjem saradnje na društvenim mrežama, a sada su spremni da naprave i korak više.

3185965607 1 10 OzoJKPSn On pomera granice: Kreativni Farel Vilijams

Započeo je brojne dobrotvorne akcije u kojim se zalaže da se deca edukuju i da se siromašnima obezbede normalni uslovi i mogućnost obrazovanja. Među stavkama koje su na prodaju debitovao je i njegov poznati šešir sa dodele Gremija.

656 On pomera granice: Kreativni Farel Vilijams

Još 2008. naručio je od Domeau & Pérès da kreiraju stolicu sa motivima ljudskih nogu. Kako sam kaže to odražava ljubav između muškarca i žene.

pharrell.preview On pomera granice: Kreativni Farel Vilijams

Izvor fotografija: artstyleonline.com, wmagazine.com

Violeta Stojanović

Editors choice