Majke danas sve više vode računa da i njihovi mališani budu u trendu. Mnogi dizajneri prave fantastične kolekcije u potpisu velikih modnih kuća, tako i poznati brend Partizia Pepe. Za sezonu proleće/leto 2011, ovaj brend je spremio prave poslastice za mališane. Kolekcija je jednostavna i modeli su napravljeni od laganih materijala. Odeća je u nijansama pink, plave, ali i u pastelnim bojama. Najzastupljenija boja je kraljevsko plava. Za male devojčice odaberite bele pamučne majice, košulje i crne letnje haljinice, a za vašu bebu jednobojni komplet majice i panatalonica. Haljinice su inspirisane pedesetim godinama i ove sezone su svakako u trendu. Neka vaše dete bude moderno u svakom trenutku.

019 Patrizia Pepe kolekcija za decu 018 Patrizia Pepe kolekcija za decu 008 Patrizia Pepe kolekcija za decu 007 Patrizia Pepe kolekcija za decu 006 Patrizia Pepe kolekcija za decu 005 Patrizia Pepe kolekcija za decu 012 Patrizia Pepe kolekcija za decu 014 Patrizia Pepe kolekcija za decu 017 Patrizia Pepe kolekcija za decu 016 Patrizia Pepe kolekcija za decu
Dragana Katić je student prava, autor bloga Fashion Dreams and Things i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Editors choice