Nedeljni horoskop: 10. mart- 16. mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Pet pravila popularnih devojaka

Pet pravila popularnih devojaka

1/2

Dosta mi je, bre, više da slušam priče kako muškarci više nisu muškarci, kako žene nisu ono što su nekada bile, kako je pogrešno vreme, okruženje, atmosfera, ili šta god. Shvatite da ste tu gde jeste, prestanite da krivite okolnosti i uzmite život u svoje ruke.

Slede neke tipične greške koje devojke prave. Probaćemo da analiziramo svaku. Primetila sam ove greške kod svojih drugarica i devojaka iz okruženja. Nemojte misliti da sam ja neki ljubavni guru ili išta slično, samo važim za nekoga kome momci često prilaze na najrazličitije načine, a može biti da je to pošto nikada ne bih uradila nešto poput ovoga. To ne znači da ja ne pravim neke druge greške, ali vi ste tu da spomenete nešto što sam zaboravila. Idemo redom:

NE PRILAZITE PRVE!

Ovo može delovati kao relativno jasno i jednostavno, ali verujte mi na reč – nije. Barem ono što vidim oko sebe kada izađem. A to je gomila devojaka koje se svojski trude da ih neko primeti. Piju više nego što bi trebalo, veštački se smeše svima okolo i jednom rečju napadne su i neprirodne. A ko još to voli? Ja izlazim da bih se zabavila. Kada se zabavljam, ja zaista uživam iskreno i smejem se pošto sam srećna, a ne jer tako treba. Ako vi priđete dečku, nikada nećete znati da li razgovara sa vama zato što mu se stvarno dopadate ili zato što ste to isforsirale. Ako ne želi da vam priđe, on najbolje zna zašto je to tako. Možda ima devojku, ženu, dečka, ko bi ga znao u današnje vreme. Možda niste njegov tip, a možda ni ne želi vezu. Tako da ako vam priđe, to je jedini znak da mu se dopadate. Ako se smeška, nazdravlja pićem ili nešto slično, to znači da se samo zabavlja. Nemojte uzimati sve za ozbiljno.

dating2 Pet pravila popularnih devojaka

NE BRBLJAJTE U PRAZNO!

E ovo mi je omiljeno pravilo. Mnogo volim da pričam i imam mnogo šta pametno, zabavno i duhovito da kažem, ali ne pada mi na pamet da sve to “prosipam” dečku koga sam tek upoznala. Zašto to i čemu? Ako te je pitao čime se baviš, nemoj da diktiraš svoj profil na LinkedIn-u. Samo reci u kojoj si branši. Ako te je pitao odakle si, ne objašnjavaj poreklo svojih roditelja, pradeda i slično, samo reci gde sada živiš. Zvuči logično, ali zašto onda devojke na prosta pitanja odgovaraju složenim. Zato što su očajne. O da! Zato što se plaše da neće dobiti drugu šansu da kažu šta su se nameračile. E pa, sestro, nećeš je ovako dobiti u svakom slučaju! Znači, jezik za zube i pazi šta, koliko i o čemu pričaš. Ako mu se dopadneš, biće vremena za filozofiju do mile volje.

Editors choice