5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Pod modnom lupom: Papuča koja je začarala modnu industriju

Pod modnom lupom: Papuča koja je začarala modnu industriju

Adidas nas je jednom svojom kreacijom vratio nazad u šezdesete kada je nemački fudbalski tim zatražio cipele koje mogu da šetaju po svojim svlačionicama i tuševima.

Ono što je proizašlo nije ni nalik cipelama, ali papučama jeste, a popularnost koju je ovaj modni izum doživeo, doprinela je da ih nose svi i svuda.

Znači, ne morate biti fudbaler da biste nosili ove papuče, čak ne morate biti muškarac. Nose ih i žene i to uz klasične i svedene kombinacije i osim što se slažu, poslednji su modni krik, one i ne žuljaju.

Mame ih kupuju za svoju decu, studenti kako bi ih prošetali fakultetom, a sportisti, zna se zašto!

Naravno, ima i onih koji kažu da je ovo donekle “aljkav” način da se luftira noga, ali sve je stvar ukusa.

A onda je Mark Zakerberg izjavio kako su ove papuče neizostavni deo njegove uniforme za posao uz džins i majicu, pa je masa ljudi pomislila kako one mogu postati deo njihove svakodnevice, takođe. I, zamislite, jesu!

Ne, njegov postupak niko nije okarakterisao kao znak nezrelosti već izričito kao pametan postupak čoveka kome inteligencija i pamet ne manjkaju. Misleći da ne može čovek koji je izmislio Facebook da pogreši pri izboru papuča, bez razmišljanja su sledili njegov primer.

1106 Pod modnom lupom: Papuča koja je začarala modnu industriju

Vremenom se izgled ovih papuča menjao na bolje, pa su se pojavile u raznim dezenima i tek tada krenula je navala pozitivnih kritika i hvalospeva.

Odjednom su čak i modni blogeri koji nose isključivo Burberry, Prada, Chanel i ostale brendirane stvari počeli Adidas papuče da koriste kao nezaobilazan deo svojih kombinacija.

Rita Ora ih je čak prošetala Londonom u šta se možete uveriti odmah.

364 Pod modnom lupom: Papuča koja je začarala modnu industriju

Za kraj, glavni adut novopečenog trenda jeste udobnost i to ne znači ako nosite udobne papuče da možete da ih kombinujete sa pidžamom. Vala, ne ide.

Mogu biti deo sportske ili klasične kombinacije, kežual svakako, a imajte na umu da su napravljene od najfinije kože, pa možete ubaciti i neki odevni, a kožni detalj.

282 Pod modnom lupom: Papuča koja je začarala modnu industriju V Pod modnom lupom: Papuča koja je začarala modnu industriju

Violeta Stojanović

Editors choice