Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Prva linija odeće Zoi Dešanel

Prva linija odeće Zoi Dešanel

Za nekoga ko je poznat po posebnom ukusu i istančanom osećaju za stil, zaista je čudno što je tek sada ugledala svetlost dana njena modna linija. U pitanju je Zoi Dešanel, a sve to zahvaljujući brendu Tommy Hilfiger, koji je umešao svoje prste.

Ovaj modni i lifestyle brend ugrabio je priliku da ostvari, slobodno možemo reći, izvrsnu saradnju sa Zoi i tako proizvede 16 haljina u kombinaciji sa najrazličitijim aksesoarima, koji obuhvataju veliki izbor torbi, nakita i cipela.

Svi znamo da mlada Dešanel voli retro stil, koji oslikava njen senzibilitet, a nije od svojih želja odstupila ni kada je reč o modnoj liniji. Zato ćemo imati priliku da vidimo haljine u plavoj, crvenoj i beloj boji, tako i u nijansama istih, ali pre svega tako ukombinovane i skrojene da ostavljaju utisak sofisticiranosti i neprevaziđene klasike.

Kako sama priznaje da je modni fanatik, nije joj bilo teško da pronađe način da se stari odevni komadi vrate u modu i učine ženstvenim.

Sa ovim modnim dizajnerom našla je zajednički jezik upravo zbog činjenice da imaju istu inspiraciju koju pronalaze u klasičnoj muzici, starim filmovima i onovremenskim ikonama Holivuda.

Dodala je da je kolekcija inspirisana šezdesetim godinama, a mi nemamo šta više da kažemo osim da vam preporučimo da pogledate haljine koje su već dostupne u online prodavnicama, po ceni od 130 dolara pa naviše.

181 Prva linija odeće Zoi Dešanel 256 Prva linija odeće Zoi Dešanel 335 Prva linija odeće Zoi Dešanel 426 Prva linija odeće Zoi Dešanel 614 Prva linija odeće Zoi Dešanel

Violeta Stojanović

Editors choice