5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Smela Cavalli kolekcija za proleće/leto

Smela Cavalli kolekcija za proleće/leto

Poznat kao gospodar printova, modni kreator Roberto Kavali i ovoga puta pokazao je da je dominantan u ovoj oblasti. Smela kolekcija, jarkih boja, šljašteći materijali, cvetni printovi, sve je to moglo da se vidi na ovoj reviji.

Kolekcija sadrži modele kožnih pantalona, ali u neočekivanim bojama, a tu su i neizostavne kratke majice, često providne ili od čipke.

Animal print koji je zaštitni znak ove kuće pojavljuje se u neočekivanim bojama poput ljubičaste i roze ili žute i zelene.

Ovo svakako nije kolekcija za stidljive! Komade kuće Cavalli nose samouverene i odvažne žene, pune samopouzdanja, koje ne plaši mešanje uzoraka, kombinovanje jarkih boja i ne prezaju od smelih krojeva koji više otkrivaju nego što pokrivaju.

Just Cavalli SS14 Womenswear Collection 04 Smela Cavalli kolekcija za proleće/leto Just Cavalli SS14 Womenswear Collection 06 Smela Cavalli kolekcija za proleće/leto Just Cavalli SS14 Womenswear Collection 42 Smela Cavalli kolekcija za proleće/leto Just Cavalli SS14 Womenswear Collection 44 Smela Cavalli kolekcija za proleće/leto Just Cavalli SS14 Womenswear Collection 35 Smela Cavalli kolekcija za proleće/leto Just Cavalli SS14 Womenswear Collection 19 Smela Cavalli kolekcija za proleće/leto Just Cavalli SS14 Womenswear Collection 10 Smela Cavalli kolekcija za proleće/leto

Lenka Gatić

Editors choice