Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Top 5 najlepših plaža

Top 5 najlepših plaža

Verujemo da ste do sada već isplanirali godišnji odmor i izabrali destinaciju, ali ove plaže su definitivno odmor za oči. Neke od njih su potpuno netaknute i pravi su raj, a neke su, pored vrhunskog odmora, i centri noćnog provoda i dobrih žurki. Pogledajte koje smo to plaže izdvojili.

Ako su nam plaže na Karibima čiji je pesak poput brašna u svakom smislu nedostupne, Formentera nije. Ona je mirna i idealna za pravi odmor, sve ono što Ibica nije koja se nalazi nedaleko (trajekt svakodnevno plovi između njih). Peščano bele plaže i sporiji tempo života prednosti su Formentere.

Slika12 Top 5 najlepših plaža

Plaja de Ses Iljetes, Formentera

Naravno, tu je i Ibica i plaža Las Salinas koja se nalazi na samo 10 minuta od grada i na 20 minuta od aerodroma. Ovo je dugačka plaža koja je okružena bujnom borovom šumom i tirkiznom vodom. Ekskluzivni, ali i precenjeni barovi nalaze se skoro svuda. Provesti leto ovde znači provesti leto sa stilom.

Slika22 Top 5 najlepših plaža

Las Salinas, Ibica

Kala Ksaraka (Cala Xarraca) je zaista malo parče raja. Okružena je stenovitim izdancima, bogatim zelenim šumama i nebeskoplavom vodom. Zaista savršeno mesto za odmor i potpuno opuštanje i prepuštanje prirodi.

Slika33 Top 5 najlepših plaža

Kala Ksaraka, Ibica

Svi oni koji žele da pobegnu od gužve treba da se upute u tirkizni raj Menorku. Tamo je najmirnije more na svetu, uvale su okružene krečnjačkim liticama i strmim obroncima. Leto ili jesen, Menorka je uvek dobar izbor.

Slika43 Top 5 najlepših plaža

Makarelja, Menorka

Ova plaža u Majorki jedna je od onih koje su potpuno netaknute, pesak koji gotovo podseća na zlato, azurnoplava voda i nebo. Priznaćete da izgleda kao razglednica.

Slika52 Top 5 najlepših plaža

Portals Vels, Majorka


Miloš Jeremić je surovi realista i veliki hedonista, trudi se da bude normalan, ali mu ne uspeva, sve svoje ideje i misli prenosi na papir, jer ljudi još uvek nisu spremni da čuju istinu.

 

Editors choice