5 korisnih saveta kako da ti menstruacija ne upropasti letovanje

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

10 flert caka kojima ćeš osvojiti tipa koji ti se dopada (2. deo)

10 flert caka kojima ćeš osvojiti tipa koji ti se dopada (2. deo)

1/2

U prethodnom članku smo vam otkrili pet caka za flertovanje i danas još toliko!

Razgovor

Evo par saveta za razgovor koje je jedna mudra žena (čitaj: moja najbolja prijateljica) jednom prosledila meni. Prvo, koristi njegovo ime s vremena na vreme dok pričaš sa njim. To će dodati lični pečat konverzaciji i nateraće ga da se oseća prijatnije. Drugo, zapamti da ljudi obožavaju da pričaju o sebi. Zato mu postavljaj pitanja i molim te, neka to budu zanimljiva pitanja. Ništa nije zanimljivo i seksi u “i šta ti je doktor prepisao za taj problem?“. Tu već možeš i da se pozdraviš s njim.

Dok priča, slušaj ga. I pod tim mislim SLUŠAJ GA. I odgovaraj. Čak i ako ne znaš dosta o trenutnoj temi, pokušaj da kažeš nešto što će nastaviti konverzaciju. Na primer, ako priča o bilijaru, a ti nemaš blagog pojma o igri, reci nešto u fazonu: “Vau, sada mi se sviđa. Šteta što ne znam da igram“, uz najbolji osmeh koji poseduješ. Ako je i on zainteresovan za tebe, ponudiće da te nauči. Obavezno prihvati. Slučajni dodiri, sudaranje oko bilijarskog stola i njegove ruke na tvojim dok ti pokazuje kako da udaraš kuglu će svakako rasplamsati varnice.

Govor tela

Šta radiš sa svojim telom je podjednako važno kao i ono što govoriš. Znamo da su to uglavnom podsvesni pokreti, ali moraš obratiti pažnju na njih, ukoliko ne želiš da kažeš nešto pogrešno svojim pokretima. Za početak, ne prekrštaj ruke. Deluješ udaljeno, zatvoreno. A i svi znamo da su prekrštene ruke znak emotivnog i(li) verbalnog napada. Ako ne znaš šta da radiš sa rukama, igraj se sa kosom ili nakitom. Ponavljam, ne kaže se džabe “zlatna sredina“, s toga, nemoj da preteraš. Takođe, skoro sam pročitala da je muškarcima vrat devojke jako privlačan. Zato, nagni malo glavu u stranu i izloži vrat njegovom pogledu. Ponovo (moraš zapamtiti), umerenost. Ne preteruj, ne želiš da izgledaš kao da si upravo imala saobraćajnu nesreću i treba ti medicinska kragna. I lični favorit – nagni se polako prema njemu i govori tiho, kako bi i on morao da učini isto. *zli osmeh*

sweet couple x free desktop 615085 10 flert caka kojima ćeš osvojiti tipa koji ti se dopada (2. deo)

Šta radiš sa svojim telom je podjednako važno kao i ono što govoriš

Stani kada je najzanimljivije

Uvek zapamti da moraš zaustaviti na vrhuncu. Ne tom dušo, tu već treba da ideš do kraja. Ako osetiš da vam ponestaje tema za razgovor, vreme je da se pozdravite. Znam da je to poslednja stvar koju želiš, ali veruj mi, više će se radovati sledećem viđenju. Neka pozdrav bude samouveren, kratak, sa malom dozom flerta, ali nikako užurban. Kao savršeni jutarnji espresso.

Editors choice