10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16 kategorija!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

1/2

U prethodnom članku smo vam otkrili pet caka za flertovanje i danas još toliko!

Razgovor

Evo par saveta za razgovor koje je jedna mudra žena (čitaj: moja najbolja prijateljica) jednom prosledila meni. Prvo, koristi njegovo ime s vremena na vreme dok pričaš sa njim. To će dodati lični pečat konverzaciji i nateraće ga da se oseća prijatnije. Drugo, zapamti da ljudi obožavaju da pričaju o sebi. Zato mu postavljaj pitanja i molim te, neka to budu zanimljiva pitanja. Ništa nije zanimljivo i seksi u “i šta ti je doktor prepisao za taj problem?“. Tu već možeš i da se pozdraviš s njim.

Dok priča, slušaj ga. I pod tim mislim SLUŠAJ GA. I odgovaraj. Čak i ako ne znaš dosta o trenutnoj temi, pokušaj da kažeš nešto što će nastaviti konverzaciju. Na primer, ako priča o bilijaru, a ti nemaš blagog pojma o igri, reci nešto u fazonu: “Vau, sada mi se sviđa. Šteta što ne znam da igram“, uz najbolji osmeh koji poseduješ. Ako je i on zainteresovan za tebe, ponudiće da te nauči. Obavezno prihvati. Slučajni dodiri, sudaranje oko bilijarskog stola i njegove ruke na tvojim dok ti pokazuje kako da udaraš kuglu će svakako rasplamsati varnice.

Govor tela

Šta radiš sa svojim telom je podjednako važno kao i ono što govoriš. Znamo da su to uglavnom podsvesni pokreti, ali moraš obratiti pažnju na njih, ukoliko ne želiš da kažeš nešto pogrešno svojim pokretima. Za početak, ne prekrštaj ruke. Deluješ udaljeno, zatvoreno. A i svi znamo da su prekrštene ruke znak emotivnog i(li) verbalnog napada. Ako ne znaš šta da radiš sa rukama, igraj se sa kosom ili nakitom. Ponavljam, ne kaže se džabe “zlatna sredina“, s toga, nemoj da preteraš. Takođe, skoro sam pročitala da je muškarcima vrat devojke jako privlačan. Zato, nagni malo glavu u stranu i izloži vrat njegovom pogledu. Ponovo (moraš zapamtiti), umerenost. Ne preteruj, ne želiš da izgledaš kao da si upravo imala saobraćajnu nesreću i treba ti medicinska kragna. I lični favorit – nagni se polako prema njemu i govori tiho, kako bi i on morao da učini isto. *zli osmeh*

sweet couple x free desktop 615085 10 flert caka kojima ćeš osvojiti tipa koji ti se dopada (2. deo)

Šta radiš sa svojim telom je podjednako važno kao i ono što govoriš

Stani kada je najzanimljivije

Uvek zapamti da moraš zaustaviti na vrhuncu. Ne tom dušo, tu već treba da ideš do kraja. Ako osetiš da vam ponestaje tema za razgovor, vreme je da se pozdravite. Znam da je to poslednja stvar koju želiš, ali veruj mi, više će se radovati sledećem viđenju. Neka pozdrav bude samouveren, kratak, sa malom dozom flerta, ali nikako užurban. Kao savršeni jutarnji espresso.

Editors choice