Hot topics

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

Gejtkiping – čuvanje položaja moću u partnerskim odnosima

1/2

Nerazgovetni govori koje nismo uspeli da razaznamo od dobitnikovih suza, loše “fore”, borba sa stepenicama i čuveni trenutak Adele Dazeem… Zvuči skoro nemoguće, ali čak je i dodela Oskara imala svoje urnebesne “fejlove”. Od šokantnog trenutka kada je Marlon Brando odbio svoju nagradu, do trenutka kada je Angelina Jolie izjavila ljubav svom bratu, u nastavku ti otkrivamo najblamantnije momente na dodelama Oskara, od kojih smo hteli da propadnemo u zemlju, ali i da umremo od smeha.

Marlon Brando kao zaštitnik američkih Indijanaca

Umesto Branda na scenu je istupila Sacheen Littlefeather, pripadnica Apači plemena i američka aktivistkinja, koja je odbila nagradu u njegove ime. Glumac je nagradu odbio kao znak protesta protiv tretiranja Indijanaca od strane američke filmske industrije, uz nadanje da će se indijanska srca uskoro susresti sa ljubavlju i velikodušnošću američkog naroda. Ovaj postupak naišao je na značajno neodobravanje publike.

Elisabeth Taylor, jesi li to ti?

Čuveni istorijski momenat kada je voditelj David Niven posle spektakularne najave probao da pozove zanosnu Elisabeth Taylor da mu se pridruži na sceni, a umesto nje publiku je razveselio goli “padobranac” koji se pojavio niotkuda.

Angelina Jolie i nepriklada izjava ljubavi

Kako komentarisati ovu izjavu? Mnogi su zanemeli i skretali pogled u stranu zbog ovog neprikladnog saopštenja. Kada je Angelini Jolie uručena nagrada, zahvalila se porodici i prijateljima, a zahvalnost bratu je iskazala rečima ja sam zaljubljena u tebe.

Adrien Brody, Halle Berry i filmski poljubac

Šta reći… možda je ovo još jedan od načina za proslavu dodele Oskara. Posle ove scene publika se gromoglasno smejala, a lepa glumica ostala je u vidnom šoku.

Jennifer Lawrence VS stepenice

Uprkos muškoj pomoći koja joj je bila ponuđena, ona je samostalno ustala i nastavila da korača prema Oskaru.

Editors choice