Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Air Max revolucija uz the Spot

16 razloga zašto vas momak loše tretira

16 razloga zašto vas momak loše tretira

1/3

Vrlo malo toga možete da popravite, a to je deo koji se odnosi na komunikaciju i iskrenost – u kojoj ćete verovatno potvrditi sebi da ne treba da ulažete u tu vezu, jer vam se vrednosti, motivi, želje i ciljevi potpuno razlikuju. U redu je dati nekome svaku šansu, zato što na taj način poštujete svoja osećanja. Ali ne možete jako dugo da se pretvarate da je u redu što partner ne poštuje vaša osećanja, jer to, pre svega, nije partnerstvo. Dakle evo spiska 16 razloga u kojima možda možete da pronađete odgovor na pitanje zašto se vaš momak tako loše ponaša prema vama.

Nema ozbiljne namere – možda ih nikada i nije imao, a možda vam je to i rekao, samo niste htele da ga shvatite ozbiljno. On ne želi isto što i vi.

Igra se vama – zabavno mu je da isprobava svoju mušku moć nad vama. Testira vas i proučava kako funkcioniše onaj kliše o tome da što vas više odbacuje i drži u nesigurnosti, to više izgarate.

Nedostatak komunikacije – možda pogrešno tumačite jedno drugo, zato što nikada ne razgovarate otvoreno o osećanjima, željama, namerama i ciljevima. Pokušajte da pročistite atmosferu poštenim razgovorom.

16 razloga zašto vas momak loše tretira1 16 razloga zašto vas momak loše tretira

Ima problem zavisnosti – uvek treba uzeti u obzir mogućnost da je možda zavisnik i obratiti pažnju na simptome. Zavisnici nemaju stvarnih prijatelja i prave ljubavi, jer imaju samo jedan prioritet u životu. A vi niste medicinska sestra i terapeut, nego neko kome treba aktivan partnerski odnos.

Fali mu porodično vaspitanje – nije imao od koga da se nauči manirima, pa je neotesan i ne ume da komunicira sa ženama kao džentlmen. Možda može da nauči, osim ako ovo ponašanje nije u kombinaciji sa još nekim razlozima zašto vas loše tretira.

Editors choice