Kukavica je – možda želi da raskine već neko vreme, ali mrzi da se suočava i da on bude kriv, pa mu je lakše da vas navede da vi ostavite njega.

Misli na neku drugu – možda je prosto zaljubljen u drugu ženu. Bolno, ali neophodno suočavanje, jer ako je tako, nemate šta da tražite sa njim.

Nervira ga što ste toliko vezani za njega – prosto ste bespomoćni bez njega, zavisite od njegove asistencije u praktičnim stvarima, od njegovog prisustva i pažnje. To ga nervira i onda vam uskraćuje pažnju, jer ne može baš da vam kaže “odrasti, osamostali ste i budi žena”.

16 razloga zašto vas momak loše tretira3 16 razloga zašto vas momak loše tretira

Ne razumete ga – možda je on sasvim okej momak, ali ne ispunjava vaša očekivanja o tome kako momak treba da se ponaša. Možda vam se čini da je hladan, jer svoju privrženost pokazuje na drugi način. Obratite pažnju.

Imate različite potrebe – vašim osećanjima treba stalna hrana i normalno vam je da želite da provodite što više vremena zajedno, dok on misli da je za vezu sasvim dovoljno da se viđate jednom nedeljno. To neće ići.

On je loša osoba – pa, to nije krajnja i poslednja mogućnost, iako je na poslednjem mestu. Raspitajte se malo o njemu, da čujete šta drugi imaju da kažu. Loš čovek nije samo loš u vezi, nego ima i bivše prijatelje koje je izdao i prodao.

Aleksina Đorđević

Comments