Koristi vas – za seks, da mu pravite društvo, da održava osećaj da ima nekoga, da nije sam. Ako od vas pozajmljuje bilo koju količinu para, iz bilo kojih razloga i sa bilo kojom pričom o zajedničkim ulaganjima, ili o tome kako će vam se to višestruko isplatiti kad se njemu sklopi konstrukcija, laže vas i iskorišćava. I verovatno niste jedina žena koja sa njim ima to iskustvo.

Dosadili ste mu – nije više zainteresovan, i drži vas u turšiji dok ne pronađe neku svežu sezonsku salatu. Vrlo je verovatno da mu se sve veze tako okončavaju.

Niste mu važni kao on vama – mi često stavljamo muškarce u centar svog sveta i nije nam jasno zašto oni ne rade to isto. Ali ne rade. Važniji mu je posao, prijatelji, hobiji. Ipak, ako mu je sve to stalno i uvek važnije, verovatno mu i nije mnogo stalo do vas.

16 razloga zašto vas momak loše tretira2 16 razloga zašto vas momak loše tretira

Misli da ste nasrtljivi – stalo je u gardu i brani se. Suviše ste otvoreni, prisni, strasni, a to nije po njegovoj meri. On voli distancu. Nikada se nećete prilagoditi tome, kao što ni on nikada neće moći da vam pruži intenzitet koji tražite.

Sveti vam se – vratite film, možda vas svojim ponašanjem zbog nečeg kažnjava. Ali to znači da je sitna duša.

Comments