Ako ste pročitali moj prethodni članak, uverena sam da ste željno očekivali i ovu listu stvari koju bi trebalo da ispunite da biste dobili devojku koju želite. Uz pomalo šale, ali i dosta ozbiljnosti (verujem da ste dovoljno pametni da sami zaključite šta je ironija a šta istina), i u konsultaciji sa drugaricama, predstavljam vam listu stvari kojih bi trebalo da se držite da bist dobili tu devojčicu na koju ste bacilli oko. Da, strašno je što vas učim kako da nas obrlatite, trebalo bi da me je sramota, zar ne? Ne, verujte mi, učeći vas šta da radite, činim i nama uslugu! Uostalom, ljubav je najbitnija, ne?

– Stavke koje navodim poređane su bez reda i važnosti (a verujem da su sve podjednako bitne)                                                                     

1. Nemojte se prenemagati i umišljati da kampujete na pijedestalu svake žene

Kada od devojke dobijete poziv da gledate film, prisetite se da ne živite u nekom američkom scenariju gde film znači seks. Ok, obavite šišanje, brijanje, šta god da radite u privatnosti svog kupatila, jer nikada ne znate gde veče može da vas odvede. ALI! Ne odlazite kod nje sa idejom da će vam se posrećiti jer većina nas zaista želi da odgleda film sa vama. Zvuči prozaično i naivno, ali, mi zaista verujemo da ćemo kroz vaš pogled na film koji smo odabrale, vaše razumevanje sadržaja, humora, fotografije, muzike u filmu zaključiti da li sa vama imamo išta/ponešto zajedničko. Čak i ako vam se film ne dopada, ispoštujte nas time što ćete ga odgledati sa nama do kraja. Ima vremena za maženje i ljubljenje, ne brinite. Cenićemo vaše mišljenje čak i ako se razlikuje od našeg. Velike smo mi devojčice, umemo sa time da se nosimo.               

2. Žene gledaju samo romantične komedije, pošto smo glupe i rasle smo na zrnu graška

Evo, ovo je, na primer, ironija. Naravno da ne gledamo samo romantične komedije samo zato što imamo estrogen umesto testosterona! Većinu devojaka će pre zanimati da pogleda dramu nego romantičnu komediju, shvatile smo mi odavno da se ti filmovi gledaju samo u PMS-u. Dakle, ne potcenjujte nas time što ćete uvek vi birati film koji je dobar, dok ćete naš kategorizovati u loše prevrtanjem očiju. Pokažite nam da verujete našem izboru, i, možda se i iznenadite. Uostalom, ako mislite da smo glupe ćurke koje razumeju samo jednostavne zaplete koji se svode na ljubljenje na kiši, zašto ste uopšte izašli s nama? Seks sada može da se nađe na svakom ćošku i to besplatno!

3. Lepa si? Pametna si?

Zapamtite jednu stvar, i zapamtite je zauvek. I najsofisticiranija i najobrazovanija žena na svetu želi da najpre svom muškarcu bude lepa i poželjna, pa onda sve ostalo. Kao što je vama bitan vizuelni momenat kada ugledate ženu, tako je i ženama bitno da znaju da je taj vizuelni momenat imao efekta! Vidite? Zajedno smo u ovoj igri. Onoliko puta koliko joj kažete “kako si pametna” recite joj i “kako si samo lepa!” da ne pomislimo kako smo ružnije nego što samo pametne. Sreća svake žene proizilazi prvenstveno iz njenog samopouzdanja koje je, 85% izgradila sama, a vaših 15% umeju da budu ključni. Nemojte nas terati da umesto da se pojavimo nalakiranih noktiju dođemo sa podvučenim pametnim rečenicama iz gomile “mudrih” klasika 20. veka. A, i, počećemo da davimo sa “mudrim mislima”. Da ne pričam o tome da nećemo stići da vam napravimo sendvič! I? Šta onda? Onda ćete se smoriti i raskinuti sa nama. A što biste kad smo divne?

4. Fizički izgled

Ako ste u vezi sa ženom koja ima obline, potencirajte na tome da obožavate žene sa oblinama. Ako ste u vezi sa mršavicom, jako vam se dopada što joj vire kosti. Ako ste uz plavušu, nemojte baliti za crnkom koju ste spazili dva metra ispred. Ako ste sa crnkom – plavuše su bezlične. Kapirate?

5. Gledajte je u oči i usne dok govori, provucite joj ruku kroz kosu, zagrlite je od pozadi dok vam priprema kafu.

Nemam šta više mudro da dodam.

6. Gledajte je tokom seksa!

Da ponovim: gledajte je tokom seksa! Niste svesni šta ženi znači kada zna da je predmet požude i obožavanja svog muškarca. Čekajte, je l’ vi to žmurite? I, da, potrudite se da ne pravite čudne face, ako vam je taj seks napor, odložite za drugi put. Niko ne želi da vidi grč na licu svog partnera tokom nečega što bi trebalo da je užitak. Da, i mi uživamo u seksu. Gotovo, oboren tabu, nema sad nazad!

7. Budite opušteni i šarmantni kada vas žele sve žene sveta.

Nijedna žena neće ceniti muškarca koji se prima na žene koje ga muvaju. Jasno je da svakome imponuje dodatna pažnja koju dobije sa strane, ali, neka se na tome završi. Pokažite poštovanje devojci sa kojom ste, i, ako nije glupača, umeće to da ceni. Plus, sve mi želimo onog kojeg sve žele, a ne onog kojeg niko neće. Znate već kako je – vodite se istom logikom, zar ne?

slika2 20 nacina 20 načina da osvojite devojku

8. Koji god stil da gajite, budite elegantni, ili, da upotrebim reč koju dečaci modernog doba ne vole – džentlmeni.

Elegancija u govoru, manirima, ophođenju sa njenim prijateljima i roditeljima, mnogo govori. Otvorite joj vrata, sačuvajte mesto pored sebe, pridržite kaput, pomozite oko prtljaga, pomozite joj da nekada otrčite do prodavnice dok ona opere sudove jer su se baš pre 15 minuta najavili njeni roditelji da dolaze. Ne radi se o tome da ona to sve ne može da uradi sama, može. Radi se o tome da vi želite da je tretirate kao nekoga ko zaslužuje da bude “mažen i pažen”.

9. Pazite šta pričate

Nikada, ikada, ikada, ne pričajte loše o njenim prijateljima, čak ni onda kada je jako ljuta na njih. Štaviše – pogotovo tada, jer će ih tada najviše braniti. Naravno, na vama je da zaključite da li se radi o svađi koja je rezultat gluposti ili je velika stvar u pitanju. Ako postoji problem, ponudite se da joj pomognete da to rešite. Ali, to uradite dajući joj savet i iskreno mišljenje, a ne tako što ćete reći najružnije stvari o ljudima koje voli. Ovo isto važi za njene roditelje. Uostalom, ne biste voleli da od nje čujete išta negativno o vašim ljudima, ne?

10. Nasmejte je i slobodno se smejte onome što ona kaže

Suprotno popularnom verovanju, žene umeju i same da smisle šalu. I, da, i one imaju smisla za humor. Dakle, bez obzira što su vam magazini objasnili da je uloga žene da sedi, smeje se vašim šalama, i u horskim intervalima ponavlja kako ste duhoviti, ne radi se o tome da te iste žene ne umeju da smisle svoje  šale, nego im niste dali priliku. Slušajte ih i čućete svašta interesantno. Naravno, ovo ne znači da ne smete da se nadovezujete! Žene obožavaju muškarce sa smislom za humor, svaka će više voleti dobru šalu nego buket cveća, verujte!

Comments