17. Tituletine i titule

Da li ste u fazi dejtovanja, veze, ozbiljne veze, verdbe, venčanja, razvoda, ili čega god – zaista nije bitno. Ako vam osoba koju viđate nije varijanta (dakle, samo seks šema), onda je vaša devojka i tu nema puno priče. Nemojte misliti da time što ste je oslovili sa moja devojka ste u obavezi da već sutradan podignete kredit u banci za njenu venčanicu. Ne, samo ste joj pokazali poštovanje i niste je tretirali kao trulu šargarepu koju ste našli na tezgi. Ili jabuku. Pomorandžu. Šta god. Što vi više glumite ludilo, to će ona više želeti da bude što dalje od vas. A to ne želite, zar ne?

slika4 20 nacina 20 načina da osvojite devojku

18. Radujte se stvarima kojima se ona raduje!

Time što pokažete da vas raduje ono što nas raduje, niste izgubili na muževnosti, ne brinite. Žena kada vidi da delite njenu sreću, učiniće za vas i više od onoga što ste mislili da je moguće! Žene imaju tu čudnu logiku da sve (da, baš sve!) shvataju vrlo lično ma koliko tvrdile suprotno. Ako se ne radujete što je dobila unapređenje, misliće da ste neizainteresovani za njen život. Ako se obradovala što je kupila nov veš, ne tretirajte to kao parče tkanine na koju je bacila pare – samo se setite da se za vas skida. Ako se obradovala novoj epizodi serije koju je dugo čekala, uvidite koliko je slatka u osmehu. E, moji frajeri…

19. Smejte se stvarima koje su njoj smešne!

Ne, ne znači da morate da plačete od smeha na stvar koju apsolutno ne razumete. Ali, ako vidite da se ona uhvatila za stomak, nemojte sedeti kamenog lica kao da ste progutali živu iz toplomera, nego se makar nasmejte što vam je ona slatka. Ako održite tu kamenu facu, ne samo da ćete joj smučiti šalu kojoj se smejala nego i sebe, jer će odmah znati da ste neuviđavni prema njenim željama. Koliko je samo puta ona puta glumila smeh u vašem prisustvu! Da vas podsetim – žene ne glume samo orgazme nego i smeh na vaše šale. Čisto da se razumemo.

20. Imajte razumevanja za njen raspored na poslu.             

Opa! Upadamo u američki film – poslovne i prezauzete žene koje zapostavljaju svoje muškarce! Buuu-huuuu, evo maramica! A sad se pokupite s poda i podržite tu ženu koju imate kraj sebe! Budite ponosni što sutra, i da nešto zaškripi, ne ostajete da sami zarađujete i mislite o budućnosti, nego imate nju, koja je jača od života! Kada vidi da poštujete njen raspored, znaće da poštujete i nju, a to znači da će naći lep način kako da vam se oduži. Ako me razumete.

Ovde je tih 20 izdvojenih stavki. Ako imate kakvih pitanja, slobodno ih postavite, lično ću vam na sve odgovoriti. I, takođe, ne garantujem da se neće desiti još neki nastavak ovog teksta, čim se setim još nekih saveta. A, vi, u međuvremenu…. naučite da poštujete i volite nekoga!


Emilija Cvijanović prezire predrasude, ograničenost i nepoštovanje različitosti. Uvek je blizu, preblizu ivice koja deli realnost i maštu. Potpuni je rob estetskih uspeha i, što je najvažnije, u večitoj je potrazi za prožimajućom ljubavlju.

Comments