11. Recite joj da je slatka kad se postidi

Znam, površne smo.

12. Bez poređenja i budućnosti!

Ni da vam život od toga zavisi, nemojte je porediti sa bilo kojom bivšom devojkom. Obratite pažnju na jednu zamku – ako je uporedite sa bivšom devojkom čak i kada kažete da je bolja od te bivše u tome, tome, i tome, njoj će to biti signal da vi o bivšoj i dalje razmišljate i vrlo je verovatno da neće čuti ništa od toga što ste naveli nego će iskonstruisati neku svoju priču koja, možda, i nije istinita. Dakle, bivšu ne pominjite. Takođe, neka vam ne padne na pamet da pričate o budućim devojkama. I, molim vas, trudite se da ne pominjete brak u smislu ja sutra kad se oženim, majka moje dece će… valjda dobro znate da je ta devojka o vama već razmišljala u tom kontekstu. Ne mora da znači da vas je već vezala za radijator i odlučila da ostaje uz vas do kraja života, ali, svakako voli da zna da nije apriori isključena iz vašeg budućeg plana. Budite dobri dečaci, i pripazite malo o čemu pričate.

13. Naljutite sa na nju

Naljutite se na nju kad imate razloga. Ne popuštajte joj previše (jedno je voleti je i držati kao malo vode na dlanu, a drugo nemati svoju individualnost). Nijedna žena ne voli pored sebe muškarca bez stava. Mada većina tipova veruje da je ključ da se pretvore u papučare da bi dobili naklonost devojke, greše – niko ne poštuje ljude koje može da gazi.

slika3 20 nacina 20 načina da osvojite devojku

14. Prvi dejt

Obucite se lepo, i nemojte da vam padne na pamet da dođete u šortsu, japankama i majici na tregere. Ma je l’ vam to viri brojanica? Niste se obrijali? Molim vas!
Imajte plan gde želite da je odvedete, sve žene vole kada imaju pored sebe nekoga na koga mogu da se oslone za pravac. Ukoliko joj se ne dopadne mesto koje ste odabrali, uvek možete da je pitate gde ona želi da ide i idite tamo. Bitno je da ona zna da ste razmišljali o mestu odlaska pre nego što ste došli po nju.

15. Mesto sastanka i bahati lenjivci

Ako ste još u fazi dejtovanja i zakazivanja sastanaka (dakle, nema kućnih poseta i onih ej-u-blizini-sam-tvog-stana-/posla-momenata), ne budite bahati lenjivac kog mrzi da na Google Maps potraži gde je njena ulica, ili, u krajnjem slučaju, dođe taksijem. Naći ćemo se kod onog kafića/lokala/kombija… definitivno nije opcija. Želite, valjda, da svoju devojku tretirate  kao damu, ne kao kuče koje ste pokupili usput i koje će naći put do vas. Ako želite poštovanje, morate i da ga pružite, to ne zaboravite!

16. Prijatelji

Ne libite se da je upoznate sa svojim prijateljima, čak i ako ne planirate da je oženite. Morate da razumete sledeće – to što ona zna imena vaših drugova, ne znači da vam je u svojoj glavi stavila burmu. Znači samo da zna imena tih ljudi. Vrlo je jednostavno. Time što ćete je upoznati sa njima (čak i ako je samo u prolazu, bez produbljivanja odnosa i druženja) ćete joj pokazati poštovanje, i ona će to ceniti. Ako ništa, bar će znati da nemate 12 godina.

Comments