Da, predvidive smo – ako ne razmišljamo o ljubavi, onda razmišljamo o poslu. I sasvim je tačno da uvek moramo da razmišljamo o nečemu, da planiramo, analiziramo i promišljamo, ali ne radimo mi to uzalud! Mi tačno znamo svoje ciljeve i prioritete i tačno znamo svaki svoj naredni korak. Naša karijera se prosto mora odvijati onako kako smo mi zamislile i to je to. Čoveče, kako li iko može da živi u haosu i neredu i samo pušta da se stvari dese?!

Elem, ako je i tebi (osim ljubavi, naravno) jako bitan i poslovni aspekt, tačnije uspeh tvog posla i karijere, verovatno tu i tamo čuješ ili sama tražiš savete koji te mogu dovesti do vrha za tili čas, ali, budi oprezna! Iako ti se neki saveti čine kao sasvim logični, opravdani i tačni – nisu! Obrati pažnju na ove savete. Sigurno si ih milion puta do sada čula, ali, oni te neće odvesti tamo gde želiš. Ignoriši ih!

“Novac nije važan!”

Da se razumemo – znamo gde živimo. Naravno da je novac važan, a svako ko tvrdi suprotno… Pa, verovatno je rođen pod srećnom zvezdom i ne mora uopšte da brine o ovoj “sitnici”. U suprotnom, naravno da jeste važno koliko zarađuješ, naročito ako voliš i želiš da živiš na određeni način. Ne luksuzno, ali ono, ako želiš cipele – kupićeš ih bez da si trepnula. Ukoliko želiš da putuješ, jedini problem treba da bude kako ćeš i kada da uzmeš odmor, a ne da li ćeš imati dovoljno novca. I to je to. Naravno, nismo materijalisti, novac nije jedina stvar na koju treba da misliš, ali činjenica jeste da olakšava život. Osim toga, ako radiš i trudiš se, zar ne želiš da budeš adekvatno i nagrađena za to?

posao 1 4 saveta koja definitivno treba da ignorišeš ukoliko želiš uspešnu karijeru
Comments