Svakog dana se hranite u obližnjoj pekari ili fast food-u? Ne znate kako da uskladite zdrav život i posao? Imamo rešenje za vas. Veliki broj ljudi svoje pauze na poslu provodi konzumirajući nezdrave obroke jer im je to najlakša i najbrža opcija. Ovo su neki od naših omiljenih obroka koje možete spakovati i poneti sa sobom, čuvajući svoje zdravlje i štedeći novac.

Plata sira

Ukoliko volite sir i konzumirate ga na dnevnoj bazi, vreme je da od njega napravite svoj ručak koji možete poneti sa sobom. Plate sa sirom su veoma popularne na večerama, ali i u restoranima, a vi svoju možete spakovati u kutijicu. Isecite komad vašeg omiljenog sira, a ukoliko jedete meso dodajte i pršutu ili salamu. Krekeri su neizostavni, a uz njih možete dodati orašaste plodove poput oraha ili badema. Ukoliko želite da se i zasladite, dodajte i komade sušenog voća.

Rolati sa ćuretinom

Rolati su jedno od najjednostavnijih i najbržih jela za pripremu, a veoma su praktični i trajaće vam nekoliko dana. Naš favorit je rolat sa ćuretinom i sirom, u mekanoj tortilji. Možete izabrati tortilju od belog brašna ili integralnu, zavisno od vašeg tipa ishrane. Prvo ih namažite kremastim sirom, preko koga ćete staviti list zelene salate. Na njega stavite dva parčeta ćuretine i dva lista sira, pa polako urolajte tortilju. Rolat isecite na više komada, a zatim ga spremite u frižider. Dodajte malo šargarepe i jednu voćku i vaš ručak za poneti je spreman.

Comments