Ona je gossip girl u stvarnom životu

Ona obožava da tračari. Svaki put kada se vidite ima novi trač da podeli sa tobom i željno iščekuje tvoje komentare – i ljuti se kada ne želiš loše da pričaš o nekome. Misli da je zabavno da zna sve o svima i priča ljudima iza leđa, a njen hobi je uhođenje ljudi na društvenim mrežama. Ona se druži i zna sa svima, i sa svima je “drugarica”, u čemu naravno nema iskrenosti. U pravu si, ona verovatno isto tako nekome drugome priča o tebi, i zato bi bilo bolje da se skloniš iz njene mreže laži.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Araqs (@parisianamour)

Mnogo više priča o sebi nego o bilo čemu drugom

Čak i onda kada te pita nešto o tvom životu, to radi samo da bi se nadovezala sa svojim iskustvom. Ona voli da bude ta koja vodi razgovor, koja je u centru pažnje, koja uvek ima nešto da doda i koja će neće ni sačekati da te čuje, pre nego što krene da govori. Na sve što ti kažeš nadovezaće se sa “e pa ja… a meni se…” i slično, sve kako bi fokus priče ostao na njoj. Ako u nekom društvu uvidi da nije kompetenta da razgovara o temi razgovora, pokušaće da je promeni, napraviće dramu ili će pokušati da učini da se svi ostali koji se za temu zanimaju osećaju loše i pogrešno što uživaju u diskusiji.

Malo (više) je opsednuta tobom

Iako ona želi da bude bolja od tebe, ona želi da ti stalno budeš uz nju i dostupna samo njoj. Ljubomorna je kad imaš planove koji je ne uključuju, ljuti se na tebe kada joj nisi dostupna, pokušava da sabotira svaku tvoju vezu i ima izlive besa koji rezultuju svađom svaki put kada nešto nije po njenom. Zapravo, ona se boji svojih kompleksa i nesigurnosti, i potrebna si joj ti da joj hraniš ego. Ali, i sama znaš da tebi to nije potrebno, jer si iskrena i autentična. Nije tvoja dužnost da joj pomogneš svaki put, i ako se ona ne menja i samo nastavlja da koristi tvoju dobrotu, vreme je da staviš tačku na vaš odnos.

Naslovna fotografija: instagram.com/esteticpart

Jovana Pantić

Comments