Florence Pugh je naša modna opsesija. Da li je ovo love letter za Florence Pugh? Izgleda da jeste! Već izvesno vreme unazad ova sjajna mlada glumica je čest povod za modnu diskusiju. Naravno, sve to ima veze sa čitavnom dramom oko filma Don’t Worry Darling, ali mi se nećemo fokusirati na to. Previše.

Love letter za Florence Pugh

Ljudi su već izvesno vreme opsesivno pratili dešavanja u vezi sa premijerom filma Don’t Worry Darling, a u sredini čitave rafalne drame se našla divna Florence, ni kriva ni dužna. Makar za sada stvari tako stoje. Sigurno se sećate da ste pogledali trailer za ovaj film i da niste znali šta da očekujete. Videli ste Harryja Stylesa zajedno sa Florence Pugh, neočekivana kombinacija, a onda ste videli da je film režirala Olivia Wilde i da će negativac, verovatno, biti Chris Pine. Ako negativca uopšte i bude.

Nakon osnovnih informacija, gotovo godinu dana nismo dobili nijedan detalj o filmu. Ni kog je žanra, ni koliko će trajati, ništa. Zatim, sledi bujica informacija, ali, ne o filmu, već o drami koja se odigrala iza kamera. Dakle, pre nego što je Harry preuzeo ulogu, lik koji je tumačio pripadao je Shiaji LaBeoufu. Razlog zbog kog je LaBeouf napustio projekat nije još uvek jasan, ali glasine kažu da je razlog to što se nije slagao sa glavnom glumicom.

Pročitajte i ovo: Florence Pugh u providnoj Valentino haljini poručuje svim ženama – budite ponosne na svoje mane

Kako je Wilde rešila da ne odgovori konkretno na pitanje šta se ovde dešava, Florence je rešila da iskoristi svaku pojavu na crveni tepih i da pokaže da je iznad cele situacije i da je ne zanima šta drugi misle o njoj. Na Filmskom festivalu u Veneciji ekipa filma je imala konferenciju za štampu, a Florence, navodno, nije mogla da prisustvuje zbog svog prebukiranog rasporeda. Dok su oni sedeli u konferencijskoj sali – Pugh je uz Aperol Spritz šetala Venecijom!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Just Sunnies (@justsunnies)

Svi naši omiljeni autfiti

Florence Pough je naša modna opsesija još otkad se pojavila na Valentino reviji u pink prozirnoj haljini koja je izazvala more komentara. Tada smo upoznali Mrs Flo, kako ju je nedavno u jednom videu nazvala Wilde, kakvu nismo videli ranije. Zaista je dokazala da je magična devojka koja neće dozvoliti svetu da joj postavlja pravila.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Florence Pugh (@florencepugh)

Zatim, predivna crna prozirna haljina na festivalu u Veneciji. Nakon što je čitav dan publika provela raspravljajući zašto Pugh nije došla na konferenciju za štampu, Pugh se pojavila u jednoj od najlepših haljina na pomenutom festivalu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Florence Pugh (@florencepugh)

U Parizu se vratila na roze boju jer joj ipak ona najbolje stoji. Na Nedelji mode u Parizu došla je u pink uskoj Valentino haljini sa crno-belim printom, a preko haljine je prebacija beli ogrtač i njime razbila roze boju. Naravno, nosila je i Valentino cipele na platformu koje na njoj izgledaju kao da su upravo za nju i pravljene.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Valentino (@maisonvalentino)

Na premijeri svog novog filma The Wonder, Florence je, naravno, nosila Valentino haljinu. Svetlokoralna boja na savršen način je naglašavala glumičine oči i ten. Na krajevima haljine nalazila su se perja koja su lepršala kad god se okrene. Verujemo da je zaista jasno zašto je Florence Pugh naša modna opsesija!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Fashionchick (@fashionchick)

Pročitajte i ovo: Poznate ličnosti koje su nam otvorile vrata svojih domova

Naslovna fotografija: instagram.com/florencepugh

Milica Antić

Comments