Praznici su prošli, ali euforija još uvek traje, preostale slobodne dane želite maksimalno da iskoristite jer niste često u svom gradu i želite da provedete vreme sa svojim prijateljicama. I one su takođe odložile sve svoje obaveze i imate vremena napretek, posle doručka u najdražem restoranu odlazite u stan i pijete kafu, satima razgovarate i polako se približava vreme večere i izlaska u onaj dobro poznati klub.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hêlîn🕊 (@helinndoski)

Tu i tamo, kroz šalu provučete da se strastvena petorka ponovo okupila i ne želite da prihvatite da ćete za nekoliko dana morati da se vratite realnom životu i obavezama. Neodstajali su vam ti bezbrižni dani kad ste mogli da se sredite, obujete visoke štikle i najdražu bundu, prošetate onaj prepoznatljivi #hotgirlwalk i sačekate da vam drugi otvori vrata u restoranu. Bilo je sjajno, zar ne? Pratile ste sve moguće trendove, a često iste i diktirali. Pa su tako autfiti vas i vaših prijateljica kopirani koliko i frizure i način šminkanja. Inspiraciju ste često pronalazile jedne u drugima, a sada ste se posvetile i dobro poznatoj mreži koja obožava nove trendove – TikToku.

Često isprobate inspirativne i kreativne stvari koje vam ova mreža predloži, a sada ste poželele da probate novi trend šminkanja.

Znate onaj osećaj kad je napolju minus, a vi uđete u toplu prostoriju, pa vam se obrazi zarumene. Da li nekad poželite da se upravo tako našminkate? Jednostavno, svedeno i slatko, što prirodnije. Naravno da je, kao i za sve, TikTok pronašao rešenje, pa tako delimo sa vama sjajne predloge kako da se našminkate baš tako!

Pročitajte i ovo: Da li ste znali da je vašem telu takođe potreban retinol?

Mat baza

Nakon što ste pripremili kožu, nanesite mat bazu. Puder koji nanosite biće bolje pozicioniran ako ispod njega kao podlogu stavite prajmer, naravno, ako niste ljubitelji istog dovoljno je samo da stavite puder. Ne zaboravite da ga setujete ili učvrstite fiksatorom.

Minimalno korektora

Bilo bi sjajno da ovog puta preskočite nanošenje korektora, ali ako ste njegov strastveni ljubitelj, nanesite ga ispod očiju i na bradu.

Rumenilo

Zaboravite na strah od rumenila. Izaberite svoju najdražu nijansu i na obraze, nos i čelo nanesite rumenilo. Blendajte i setujte! Birajte što hladniji ton rumenila i stvorićete bolji efekat.

Sjaj

Lagano natapkajte ružičasti ruž po usnama, a onda obavezno nanesite sjaj. Birajte onaj uljani, bez šljokica i slobodno opustite ruku! Usne će vam izgledati savršeno!

Hajlajter

Ovog puta preskočite nanošenje hajlajtera na obraze i delove lica, kako to inače činite. Nanesite hajlajter u ugao oka i time pečatirajte svoj look. Naravno, dozvoljeno je da eksperimentišete i sa drugim bojama na svojim očima, obavezno nanesite maskaru ili stavile olovku za oči, ali baza koja je postavljena odnosi se na rumenilo i tako ćete uspešno ostvariti ovaj trend! Izgledaćete besprekorno.

Pročitajte i ovo: Neverovatni trik koji će vaše usne učiniti punijim

Naslovna fotografija: instagram.com/helinndoski

Dragana Stojanović

Comments