Iskren je

Ima poverenja u sebe i u tebe – ne mora da te laže, jer se boji kako ćeš reagovati i kako ćeš nešto prihvatiti. Njegova iskrenost je ponekad bolna, ponekad kasni, a ponekad je potpuno razoružavajuća i to je jedan od njegovih najvećih kvaliteta.

Zna kada treba da se izvini

Ne želi da te povređuje i nije nemaran, ali nesporazumi se dešavaju, a njegov temperament ponekad radi protiv njega. Ali on je toga svestan i u stanju je da se sabere, da ti priđe, izvini se i uteši te.

ljubav 2 4 Ako ima ove kvalitete – nemoj ga izgubiti!

Iznenađuje te

Muškarac koji ume da ti priredi iznenađenje, je onaj koji razmišlja o tebi i o tvojim osećanjima i želi da te obraduje, usreći, obori s nogu. On je romantičan i seksi i ume da kombinuje to dvoje tako da te zaista obara s nogu.

On sluša

Zanima ga sve o tebi, sluša te kad govoriš, razume i pamti ono što si mu rekla. Njegov um je otvoren jednako kao i njegovo srce.

Dobar je čovek

Možda on to i ne misli o sebi, ali stalno se uveravaš, posmatrajući njegove reakcije i njegove odnose sa prijateljima i porodicom i vidiš da je tako – on je dobar čovek, koji želi da pomogne i nije mu teško da se potrudi i čak žrtvuje, ako time može da učini nešto za nekog ko je u stanju potrebe.

Comments