On uzvraća

Pored njega nikada ne osećaš da daješ više nego što dobijaš, on uzvraća osećanja, preuzima inicijativu i – uživa u davanju.

On poseduje samopoštovanje i samopouzdanje

Zna šta hoće, ima ciljeve, želje i snove i vredno radi na tome da ih dostigne. Možda je ponekad stidljiv ili zbunjen, ali on ih prevazilazi i on ne odstupa, jer ga strah ne zastrašuje. Poznaje sebe i svoje negativne reakcije ne uzima zdravo za gotovo.

ljubav 3 4 Ako ima ove kvalitete – nemoj ga izgubiti!

Preuzima rizik

Prihvata izazov – u životu, u poslu, u vezi. On zna da ništa nije garantovano i da ništa ne traje večito, ali je spreman da se bori za svoje ideale i uverenja jer je svestan njihove vrednosti. Zato i rizikuje, jer je siguran da ono u šta ulaže vredi ulaganja i truda.

Ne želi da te menja

On želi da te zaista upozna, da te sagleda takvu kakva si. Ponekad se bori sa razočaranjem i povređenošću, ali on zna da se zapravo bori sa svojim očekivanjima. I siguran je da ti mnogo više vrediš takva kakva si, sa svojim slabostima i manama, nego što bi vredela da nastojiš da budeš drugačija zbog njega. Ali tebe baš to inspiriše da daš sve od sebe i da ga ne razočaravaš.

Pročitajte još i ovo:

Ako ovo ne osećate, onda nije u pitanju PRAVA ljubav

Novogodišnje odluke o ljubavi i vezama 

Da li si znala: Ljubav ima čak 5 faza, ali mnogi od nas “zaglave” na trećoj

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: www.fashioneditorials.com
Brankica Milošević

Comments