Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

U toplim večerima nema ničeg lepšeg od omiljenog filma, dobrog društva i velike količine sladoleda. Ukoliko vam je junski ispitni rok u toku, film je odličan razlog da napravite pauzu ili da pauzu kvalitetno provedete, ukoliko ste od onih srećnika koji nemaju nikakve rokove, uvek je dobro nakon dana provedenog napolju veče provesti uz ekran. Samo za vas pitali smo čitaoce koji bi to film bio savršen za mesec jun i evo njihovih odgovora.

foto4 Anketa: Savršeni film za mesec jun

"I u dobru i u zlu" je definitivno najbolji izbor za mesec jun

Skoro sam gledao jedan odličan film, zove se “Magla” (The Fog). Ne preporučujem ljudima koji nisu ljubitelji trilera i horora, mada s obzirom na vremenske prilike koje nas očekuju u junu, idealan je. (Miloš, 23)

Ukoliko želite da podetinjite ovog juna pogledajte “Povratak u Nedođiju” (Finding Neverland), ali duboko verujte u to što budete gledali. Samo ćete tako oživeti dete u sebi. (Jana, 22)

“I u dobru i u zlu” (The Vow) – jako lep film, sigurna sam da će se svideti svim zaljubljenim parovima. (Dragana, 22)

Savršen film za mesec jun je “Čelično nebo” (Iron Sky) da se mozak odmori. (Ranko, 37)

Za mesec jun po mom mišljenju savršen film je “Snežana i lovac” (Snow White and the Huntsman), jer u njemu glumi fenomenalna Šarliz Teron (Charlize Theron), a i zato što film prikazuje sasvim drugačiju i novu Snežanu. (Ivana, 23)

“I u dobru i u zlu”, ljubavna priča, ljubavna borba, preplitanje amnezije i prevelike ljubavi dvoje mladih, koji na kraju pobeđuju svaki težak korak. Odlična pouka, sjajna priča, divan film. Pogledajte. (Nevena, 20)

“P.S. Volim te” (P.S. I Love You). Tek sam ga sada prvi put pogledala i definitvno je film meseca, sjajna priča. (Marina,19)

Jedan od boljih filmova koje sam u zadnje vrijeme pogledala je “Nedodirljivi” (Intouchables), prepun pozitivne energije. Istinita, zanimljiva i jako smiješna priča o jednom od onih prijateljstava koje traje cijeli život. (Darija, 20)

“Jedi, moli, voli” (Eat Pray Love), zauzmeš busiju negde u hladovini, pa “putuješ” po svetu. (Ljilja, 52)

“Zajedno, to je sve” (Ensemble, c’est tout), divna priča o životima četiri različite osobe, koje je život sticajem okolnosti spojio, ispuniće vam ove prve tropske dane. (Sandra, 25)

Moj prvi izbor uvek pada na “Početak” (Inception). U isto vreme ćete uživati u čarima Leonarda DiKaprija (Leonardo DiCaprio) i u sjajnoj radnji filma. Super za ove junske dane! (Sara, 17)

Grčki film “Ostrvo” (Nisos), možda nekoga inspiriše gde da letuje ove godine. (Ilona, 32)

Kada ne znam šta da gledam, vratim se nekim proverenim ostvarenjima, npr. “Prestiž” (The Prestige) ili “Petparačke priče” (Pulp Fiction) uvek mogu da gledam. A ako hoćete da se opustite, leto je pravo vreme za gledanje onih romantičnih komedija koje nam se stalno gomilaju u bioskopima. Mozak na off, dečka/devojku za ruku, i opustite se. (Milica, 22)

Savršeni film za mesec jun po mom mišljenju je “Džuno” (Juno). (Gordana, 35)

Jun je mesec ispitnog roka i filmovi su mi tada antistres terapija. Uglavnom, gledam neki film za koji inače ne bih odvojila tri sata. Ovog roka bih mogla da pogledam “Krvavi dijamant” (Blood Diamond) i “Dvostruka igra” (The Departed). (Ivona, 21)

“Beležnica” (The Notebook) je odličan izbor za svako godišnje doba. (Goca, 29)

“Iluzionista” (The Illusionist), pošto jun zna da bude promenljivog raspoloženja, i ne zna se hoće li danas biti hladan kišovit dan, a sutradan vreo da se i asfalt topi, onda se zavalite udobno i odgledajte ovaj film, jer će vam držati pažnju od početka do kraja, pa nećete razmišljati o vanjskoj temperaturi. (Helen, 44)


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Editors choice