Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Kompanija „Bambi“ predstavila je novi Juhu družina album za sličice baš onima kojima je i namenjen – radoznalim klincima i klincezama. U druženju koje je organizovala, mališani su uživali u kvalitetnim Juhu družina čokoladicama, i kroz zabavu učili gde živi lav, kako se zabavlja pile, ko je mama teletu i još mnogo mnogo toga.
Bambi predstava inspirisana Juhu druzinom1 Bambi Juhu družina: novi album za sličice

Bambi predstava za najmlađe inspirisana Juhu družinom

Pozorišna predstava, specijalno kreirana za ovu priliku, provela ih je kroz različite porodice životinja i pripremila za mali kviz o poznavanju životinjskog sveta u kome su mali radoznalci zablistali. Za svoje pametne odgovore i pokazanu kreativnost prilikom crtanja životinja, drugari su dobili specijalne pohvalnice i primljeni su u Juhu družinu.
Juhu družina album je zahvaljujući interesovanju najmlađih, doživeo svoje treće izdanje. Ove godine, pored zabave koju donosi, na zanimljiv način i edukuje, pričajući priču o životu mališana u životinjskom svetu kroz šest novih junaka.
Tim Bambija na promociji Juhu Družina albuma Bambi Juhu družina: novi album za sličice

Tim Bambija: Ružica Bućan Vujasinović, Dragana Šarenac sa ćerkom, Maja Simić, Nemanja Brković i Biljana Čanić

Album se može kupiti u svim bolje snabdevenim objektima, u kojima se prodaju Bambi proizvodi. Svaka Juhu družina čokoladica, napravljena od kvalitetnih sastojaka bez veštačkih boja i aroma, sadrži po jednu sličicu. Za popunjen album, sledi nagrada! Da osvojite slatki paket, potrebno je da popunite stranu sa stikerima i pošaljete na adresu kompanije – Koncern “Bambi” a.d. Đure Đakovića bb, 12000 Požarevac, sa naznakom “za JUHU družina album”.
Juhu družina čokoladice su predviđene za velike avanture! Zato, osmeh na lice i uživajte u najlepšem ukusu mlečne i bele Juhu družina čokoladice sa svojim dečacima i devojčicama.

Editors choice