Posebno je zadovoljstvo uživati u omiljenoj kafi ili koktelu dok sedite u baru koji se nalazi na obali mora, zar ne? Upravo to zadovoljstvo njihovim posetiocima pružaju neki od najlepših beach barova smeštenih širom sveta. O njihovoj lepoti mnogo govore fotografije, pa možete samo zamisliti kako izgleda kada jedan ovakav užitak doživite svim čulima.

Baba Nest jedan je od mnogobrojnih impozantnih barova na Tajlandu, koji se ipak izdvaja po nekoliko stavki – nalazi se na krovu, okružen je bazenom, a pritom se iz njega pruža spektakularan pogled na okean. Međutim, u ovom baru možete zaboraviti na stolice, koje vlasnici smatraju krajnje neudobnim, i umesto njih uživati u mnogo udobnijim jastucima. Svi koji su imali priliku da posete ovaj bar, rekli su da su se osećali kao da su u raju.

barovi u kojima cete uzivati svim culima 1 Barovi u kojima ćete uživati svim čulima

Egzotična turistička destinacija kakva je Bali, sasvim logično nudi potpuni užitak koji se zove Rock Bar. Kao što mu ime kaže, izgrađen je na stenama, ima spektakularan pogled na okean, dok su atmosfera i dobra muzika koju DJ-evi puštaju u ovom baru garancija za odličan provod. Jednostavno nećete ostati imune na primamljive zvukove koji će vas naterati da ustanete i počnete da đuskate.

barovi u kojima cete uzivati svim culima 3 Barovi u kojima ćete uživati svim čulima
Comments