Glavna draž beach kluba One ogleda se u tome što je on smešten na samoj plaži, a umesto klasičnih stolova i stolica možete uživati u luksuznim ljuljaškama u kojima vam je potpuno opuštanje zagarantovano. Pa zamislite samo trenutak dok gledate na more, leškarite i ispijate neki ukusan koktel. Ako tome dodate i opuštajuću masažu, koja se nalazi u ponudi ovog sasvim jednostavnog, a potpuno neverovatnog bara, onda znate da jedan ovakav užitak ne smete da propustite.

barovi u kojima cete uzivati svim culima 7 Barovi u kojima ćete uživati svim čulima

Iako je Hoze Ignasio mirno i pomalo mrtvo ribarsko selo u Urugvaju, to vam neće smetati da uživate u jednom od najslađih i najmirnijih beach barova na svetu. Prirodne lepote, mir i tišina, pravi su raj za hedoniste i ljude koji vole mir i totalno opuštanje. Ime ovog bara je La Susana, pa ako vas put odvede u Urugvaj, nikako ne propustite priliku da ga posetite.

barovi u kojima cete uzivati svim culima 8 Barovi u kojima ćete uživati svim čulima

Za sam kraj smo ostavili Brazil – zemlju sambe, zgodnih muškaraca i žena, raj za hedoniste. Jedno od njegovih mesta, Plaja del Karmen, krije jedan od najlepših beach barova na svetu – Canibal Royal. Sve što vam je potrebno da biste uživali u ovom baru je čaša sladunjavog pića i iz njega nećete izaći ceo dan.

barovi u kojima cete uzivati svim culima 9 Barovi u kojima ćete uživati svim čulima

Pročitajte još i ovo:

Knjižare koje ćete ŽELETI da posetite prilikom putovanja

Voliš PUTOVANJA? Obavezno zaprati ove Instagram profile!

Putovanja koja ćete pamtiti

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: youqueen.com, bali-indonesia.com

Jasna Đorđević

Comments