U petak, 11. novembra i subotu, 12. novembra, omiljeno mesto ljubitelja najboljeg noćnog provoda i najkvalitetnije muzike, slavi petnaesti rođendan. Bitefartcafe je ovom prilikom pripremio bogat muzički program, koji će goste provesti kroz istorijat rada kluba.

novi bitefartcafe 1 Bitefartcafe puni petnaest godina

Međutim, to će biti najzanimljiviji čas istorije ikada. Gosti će imati priliku da se provedu i izigraju uz dobro poznate hitove koje će izvoditi čak 6 kaver bendova, koji su obeležili provode vikendom prethodnih petnaest godina. Petak veče će započeti uz Jim Walsh bend, jedan od prvih bendova koji je zasvirao na bini starog kluba, dok će žurku nastaviti Girls, Boys and Toys i Loco. Sutradan će se nastupiti legende klabinga Perpetuum Mobile i Makao i dobrom energijom zaokružiti ove dve večeri.

novi bitefartcafe 2 Bitefartcafe puni petnaest godina

Samo dan kasnije, u klubu Bitefartcafe će nastupiti jedan od najbitnijih savremenih džez izvođača, Hose Džejms, u sklopu Musicology Barcaffe Sessions, 13. i 14. novembra. Ako je program petka i subote predstavljao istoriju kluba, onda koncert Hose Džejmsa predstavlja njegovu budućnost i koncept kome će Bitefartcafe na dalje i težiti. Karte za ovaj koncert, kao i sve koncerte muzičkog serijala Musicology Barcaffe Sessions se mogu kupiti na prodajnim mestima eventim.rs i ddtickets.rs, kao i online.

novi bitefartcafe 3 Bitefartcafe puni petnaest godina
Comments