Hot topics

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

2/3

Visa Americana (“Američka viza”)

Još jedan film Juan Carlosa Valdivia, sjajna komedija ali i ozbiljna životna drama u jednom, “Američka viza” se bavi pitanjem koje je prošlo kroz glavu svakom Bolivijcu barem jednom – živeti ameriki san i emigrirati u Ameriku. Nekadašnji profesor engleskog, putuje sa sela u La Paz, ne bi li aplicirao za američku vizu, i otišao u SAD da živi sa svojim sinom. Taj plan zvuči savršeno dok ne otkrije da je viza mnogo skuplja nego što je očekivao. Tada počinje njegova suluda misija sakupljanja novca, tokom koje upoznaje striptizetu sa kojom započinje pravu ljubavnu priču, i koja ga moli da ostane, kao ljude koji prodaju lažne pasoše, trgovce ljudima, i druge. Pravi klasik!

View this post on Instagram

#tbt 😂

A post shared by Kate del Castillo (@katedelcastillo) on

Los Andes no Creen en Dios (“Andi ne veruju u Boga”)

Film smešten u Uyuni 1920-ih, i prati mladog, obrazovanog pisca koji dolazi iz Evrope sa idejom da se brzo i lako obogati pokretanjem rudarske industrije. Kada se zaljubi u ženu mešane rase, i sa kojom započinje vezu koju je primoran da okonča zbog rasističkih stavova koji su bili prilično jaki u to vreme, počinje da se gradi i plete kompleksna ljubavna priča sa mnogo obrta. Film je pored dobre priče izuzetno popularan i zbog velikog budžeta koji je uložen.

View this post on Instagram

"…Uyuni …es un lugar fácil para llegar difícil de abandonar… Aquí se vive, se sufre y se muere por el embrujo del mineral…" "… Uyuni … is an easy place to get there but difficult to abandon … Here one lives, suffers and dies for the spell of the mineral …" Quieren saber alguito de Uyuni antes de venir? Les recomiendo esta película boliviana, basada en unas obras literarias pero con mucha fidelidad histórica. Ustedes entenderán mucho acerca del cementerio de trenes por ejemplo. Do you want to know more about Uyuni before you come? I recommend this Bolivian film, based on literary works but with a lot of historical fidelity. You will understand a lot about the train cemetery, for example. #tourguide #uyuni #Bolivia #losandesnocreenendios

A post shared by 🅘🅢🅡🅐🅔🅛 🅥🅘🅛🅛🅐🅡🅡🅞🅔🅛 🅣🅞🅤🅡 🅖🅤🅘🅓🅔 (@arrowisra) on

Editors choice