10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16 kategorija!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

„Career Days“ je projekat koji je usmeren ka rešavanju problema nezaposlenosti, kroz pružanje mogućnosti mladim ljudima za posao, praksu i edukaciju. Ovaj projekat već devetnaest godina za redom realizuje studentska organizacija AIESEC, a ove godine pored Beograda, Niša i Novog Sada, projekat će se prvi put održati i u Kragujevcu.

Radi još efikasnijeg ostvarivanja cilja ovog projekta, koncept „Career Days 2013“ je promenjen i sastojaće se od tri odvojena, ali međusobno povezana segmenta – Career Launch,  Career Insight i Career Perspective.

Career Launch predstavlja centralni događaj projekta osmišljen u vidu različitih procesa selekcije, koji će se u Beogradu održati od 2. do 5. aprila u hotelu Holiday Inn. Ovaj događaj sastojaće se iz grupnih radionica na kojima će kompanije izvršiti izbor užeg kruga kandidata i individualnih intervjua, na osnovu kojih će kompanije konačno izabrati najbolje kandidate kojima će biti pružena mogućnost za praksu i posao. Studenti završnih godina studija i svi zaintresovani mladi ljudi moći će da ostave svoj CV u bazi na sajtu Career Days-a, a na grupne radionice će biti pozvani samo oni koji odgovaraju unapred utvrđenim kriterijumima kompanije. Podaci iz baze CV-jeva će biti dostupni kompanijama i nakon završetka ovogodišnjeg projekta.

Career Days logo Career Days 2013: Korak dalje

„Career Days“ je projekat koji je usmeren ka rešavanju problema nezaposlenosti, kroz pružanje mogućnosti mladim ljudima za posao, praksu i edukaciju

Career Insight je informativni segment projekta, koji će se održati 20. marta u periodu od 12 do 16 časova na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, sa ciljem da mlade ljude podrobnije upozna sa radom i aktivnostima samih kompanija. Ovaj događaj je ključan jer će na njemu kompanije predstaviti sebe, svoje vrednosti i pozicije za koje će kandidati konkurisati u okviru Career Launch-a.

U sklopu projekta, za studente druge, treće i četvrte godine biće organizovane četvorodnevne edukacije „Career Perspective“, gde će moći da čuju niz praktičnih saveta koji će im omogućiti lakši put do posla i uspešne karijere. Na edukacijama će studenti moći da čuju savete kako napisati CV, kako se ponašati na razgovoru za posao, kako planirati karijeru i još mnogo korisnih stvari koje će im u  budućnosti biti potrebne.

U skladu sa novim konceptom, promenjen je i vizuelni identitet „Career Days”-a, sve u cilju vizuelnog slanja poruke o novoj ideji samog projekta, ali i ka onome što je najbitnije i neporomenjeno, a to je pružanje mogućnosti dobijanja prakse i zaposlenja mladim ljudima.

Uprkos promenama, cilj projekta je ostao isti, da se u saradnji sa kompanijama koje su okrenute ka budućnosti pruži šansu mladim i ambicioznim ljudima da se zaposle i pronađu adekvatnu praksu. Kompanije koje učestvuju na projektu doprinose rešavanju jednog od najvećih problema u privredi danas i već godinama služe mladima kao uzor dobrog poslovanja pružajući mogućnosti i stručnog usavršavanja.

Editors choice