Coffee Room, kafe poslastičarnica koja je poznata po sjajnoj ponudi HomeMade kolača, sladoleda i slatkih poklon proizvoda, kao i po vrhunskoj Illy kafi, posle Ušće Shopping Center-a pre nekoliko meseci otvorena je i u centru grada, na adresi Topličin venac 17.

Nedavno je prostor oplemenjen veoma ljupkom i atraktivnom baštom, koja se potpuno uklopila u taj deo Beograda specifičnog duha i arhitekture, tako da gosti prijatne trenutke mogu provesti i napolju.

Ponuda za goste proširena je u skladu sa njihovim željama i potrebama, pa sada mogu uživati u kvalitetnom i maštovitom doručku ili laganom obroku kasnije u toku radnog vremena.

Coffee Room na Topličinom vencu kao novitete za doručak nudi kiš i omlet. Kiš (ili Lorenska pita, ili Kiš-Loren) poreklo vodi iz Francuske i omiljen je obrok širom sveta, kako u slanim, tako i u slatkim verzijama. U pitanju je pita od prhkog testa sa filom od jaja i mleka. Coffee Room radi kiš po svojoj recepturi, i to u dve verzije – Kiš losos i Kiš pršut.

Kiš losos sadrži mileram, praziluk i dimljeni losos, a Kiš pršut pored njeguškog pršuta koji mu daje glavni pečat u sebi ima i mileram i crvenu papriku.

 Coffee Room: Dobar doručak za dobar dan  Coffee Room: Dobar doručak za dobar dan
Comments