Okrepljuje i nakon treninga. Moj dobar drug, inače profesionalni trener, naučio me je da nakon treninga obavezno popijem ceđeni sok, jer će mi pomoći da se oporavim od napornog treninga, a ujedno će se moj organizam “nahraniti” potrebnim vitaminima.

I još nešto – ceđene sokove pijte ujutru da biste ubrzale svoj metabolizam! Najbolje je da to bude miks kiselog voća, poput limuna, pomorandže i grejpa, uz dodatak mente. Posle izvesnog vremena primetićete zaista sjajne rezultate ove vitaminske i energetske bombe.

Međutim, ako vas mrzi da ih sami pravite ili nemate uslove da kod kuće pravite ceđene sokove, možete ih kupiti. Pitate se gde? Ja predlažem sjajni “Sokovnik”, čije mikseve voća i povrća obožavam! Dostupni u zapremini od 0,33 l, 0,50 l i 0,75 l, ovi sokovi su fenomenalni upravo zato što su uvek sveži i potpuno prirodni! Baš zbog toga naručivanje traje do 11 h, a možete ih naručiti i za sutrašnji dan. Tako ne morate da brinete da ćete ostati bez svoje omiljene vitaminske bombe!

Sokovnik 4 Energetska bomba bez koje ne mogu da zamislim dan! (BLOG)

Osim standardne limunade i ceđene pomorandže, možete probati i neke čarobne mikseve, poput soka od cvekle, jabuke i šargarepe (meni se već pije!) ili, na primer, kombinaciju jabuke, šargarepe i kruške.

Ne mogu više da izdržim, moram da naručim svoj omiljeni miks maline, banane i jabuke, a predlažem da i vi to odmah uradite! Znam da ćete uživati u njemu!

Pročitajte još i ovo:

Fitness Meni No No: Gde to grešiš, pa se gojiš?

Pet zdravih alternativa kafi

Kako citrusi utiču na tvoj organizam?

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Jasna Đorđević

Comments