Qatar Airways festival putovanja, jedinstvena promocija na tržištu, počinje po treći put. Na početku Nove godine, i ova promocija dodaje nešto novo i putnicima iz Beograda nudi do sada najbolje ponude –ponudu za 1 putnika, ponudu za 2 putnika, posebnu ponudu za grupna putovanja ( od 3 do 7 putnika), kao i posebnu ponudu za decu. Članovi Privilege Club-a takođe mogu osvojiti duple milje tokom trajanja festivala.

Festival putovanja traje od 9. do 16. januara 2017, za period putovanja od 11. januara do 15. decembra 2017. godine. Putnici iz Srbije će biti u mogućnosti da u toku trajanja festivala kupe promotivne povratne karte u Najboljoj biznis klasi na svetu i ekonomskoj klasi do 25 destinacija u mreži Qatar Airways-a, uključujući Aziju, Indijski potkontinent, Afriku i Australiju. Sastavni deo festivala su i posebne ponude partnera Visa i Accor hotela, kao i popusti na hotelski smeštaj i rent-a-car usluge.

Neke od destinacija koje su na promociji: Peking od 400 EUR, Guangdžou od 404 EUR, Puket od 408 EUR, Bangkok 413 EUR, Kuala Lumpur od 476 EUR, Maldivi od 483 EUR, Zanzibar od 498 EUR, Bali od 550 EUR, Pert od 885 EUR, Melburn od 923 EUR, Sidnej od 982 EUR, kao i ostale destinacije u mreži Qatar Airways-a.

Qatar Airways Travel Festival suitcase 01 Festival putovanja koji će vam promeniti pogled na svet

Qatar Airways festival putovanja je već sada postala zaista privlačna i atraktivna globalna promocija, koja nudi različite ponude, gde svako može pronaći onu idealnu za sebe. Stoga mi je veoma drago da je sad pokrećemo po treći put. Takođe, Nova godina je odličan trenutak za planiranje putovanja, posebno kada je period putovanja cela 2017 godina, pa tako putnici mogu sada kupiti karte, a planirati svoje putovanje do kraja godine po zaista povoljnim cenama”, izjavio je Boris Žutić, komercijalni direktor Qatar Airways-a za Srbiju.

Da biste rezervisali karte ili se dodatno informisali, posetite qatarairways.com/travelfestival. Sve informacije dostupne su i u kancelariji kompanije Qatar Airways, u Knez Mihajlovoj 30 (telefon 011/7859007), kao i u autorizovanim turističkim agencijama.

Putnici takodje mogu da jedno putovanje pretvore u dva, ukoliko odluče da se namenski zadrže u Dohi na svom putu. Putnici koji imaju čekanje u Dohi duže od 5h, mogu da apliciraju za besplatnu vizu za Dohu i posete grad najduže do 4 dana, a potom nastave svoje putovanje.

Da biste se dodatno informisali, posetite www.qatarairways.com.

Comments