Hot topics

Zašto besprekoran izgled više ne podrazumeva skrivanje svog pravog izgleda?

Poštovanjem pravila moguće je doći do željenog izgleda

Stres kao uzrok depresije i anksioznosti: Kako da vratiš ravnotežu u svoj život?

Izdvajamo: Must have komadi sezone + kako da ih stilizuješ

3 zabavne stvari koje ove jeseni možeš da radiš u paru

Anastasija Đurić ti otkriva kako da sama stilizuješ kosu kada nemaš vremena za frizera

Testirali smo: Potrebna ti je nega za svežu i blistavu kožu? Ovaj fluid je savršeno rešenje za tebe!

Moderna umetnost u filmovima Pedra Almodóvara

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

Poznati španski start-up je od avgusta počeo da pruža uslugu dostave na kućnu adresu proizvoda KFC Srbija, nakon uspešne saradnje sa lancem najbolje hrskave piletine u čak 15 zemalja sveta.

Prema rezultatima sprovedene ankete, KFC je jedan od najtraženijih restorana na Glovo platformi.

Glovo, jedna od svetski vodećih “šta god da želiš za dostavu” aplikacija koja nudi ljudima iz 26 zemalja i preko 100 gradova da naruče dostavu hrane, proizvoda, lekova kao i kurirske usluge, sklopila je sporazum o saradnji sa lancem restorana KFC Srbija već par nedelja nakon pojavljivanja ove aplikacije na srpskom tržištu.

Preko Glovo aplikacije, korisnici iz Beograda mogu naručiti svoje omiljene KFC proizvode – ljuta krilca, burgere i ostale koji dolaze do njihovih domova u najbržem roku, od Zemuna do Zvezdare, Dorćola do Savskog venca.

Svi korisnici aplikacije Glovo mogu na bilo kom mestu u Beogradu da uživaju u ukusnoj hrani iz KFC restorana, najbolje hrskave piletine po jedinstvenoj recepturi. U anketama o vrstama naručivane hrane koje su sprovedene od strane Glovo kompanije u Beogradu, KFC je bio jedan od najtraženijih restorana koji će se naći na Glovo aplikaciji.

Poručivanje se vrši pomoću aplikacije ili Glovo sajta. Može se odabrati bilo koji proizvod koji se nalazi na meniju restorana, kao i pića i deserti. Korisnici ove nove usluge moći će da: prate svoju porudžbinu zahvaljujući geolokaciji, saznaju ko im je dostavljač porudžbine, kao i da programiraju (u aplikaciji ili na sajtu) datum i vreme kada žele da im hrana bude dostavljena.

Editors choice