Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

Poznati španski start-up je od avgusta počeo da pruža uslugu dostave na kućnu adresu proizvoda KFC Srbija, nakon uspešne saradnje sa lancem najbolje hrskave piletine u čak 15 zemalja sveta.

Prema rezultatima sprovedene ankete, KFC je jedan od najtraženijih restorana na Glovo platformi.

Glovo, jedna od svetski vodećih “šta god da želiš za dostavu” aplikacija koja nudi ljudima iz 26 zemalja i preko 100 gradova da naruče dostavu hrane, proizvoda, lekova kao i kurirske usluge, sklopila je sporazum o saradnji sa lancem restorana KFC Srbija već par nedelja nakon pojavljivanja ove aplikacije na srpskom tržištu.

Preko Glovo aplikacije, korisnici iz Beograda mogu naručiti svoje omiljene KFC proizvode – ljuta krilca, burgere i ostale koji dolaze do njihovih domova u najbržem roku, od Zemuna do Zvezdare, Dorćola do Savskog venca.

Svi korisnici aplikacije Glovo mogu na bilo kom mestu u Beogradu da uživaju u ukusnoj hrani iz KFC restorana, najbolje hrskave piletine po jedinstvenoj recepturi. U anketama o vrstama naručivane hrane koje su sprovedene od strane Glovo kompanije u Beogradu, KFC je bio jedan od najtraženijih restorana koji će se naći na Glovo aplikaciji.

Poručivanje se vrši pomoću aplikacije ili Glovo sajta. Može se odabrati bilo koji proizvod koji se nalazi na meniju restorana, kao i pića i deserti. Korisnici ove nove usluge moći će da: prate svoju porudžbinu zahvaljujući geolokaciji, saznaju ko im je dostavljač porudžbine, kao i da programiraju (u aplikaciji ili na sajtu) datum i vreme kada žele da im hrana bude dostavljena.

Editors choice