Hot topics

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako da pobediš neizvesnost i prevaziđeš strah od budućnosti?

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Poznati španski start-up je od avgusta počeo da pruža uslugu dostave na kućnu adresu proizvoda KFC Srbija, nakon uspešne saradnje sa lancem najbolje hrskave piletine u čak 15 zemalja sveta.

Prema rezultatima sprovedene ankete, KFC je jedan od najtraženijih restorana na Glovo platformi.

Glovo, jedna od svetski vodećih “šta god da želiš za dostavu” aplikacija koja nudi ljudima iz 26 zemalja i preko 100 gradova da naruče dostavu hrane, proizvoda, lekova kao i kurirske usluge, sklopila je sporazum o saradnji sa lancem restorana KFC Srbija već par nedelja nakon pojavljivanja ove aplikacije na srpskom tržištu.

Preko Glovo aplikacije, korisnici iz Beograda mogu naručiti svoje omiljene KFC proizvode – ljuta krilca, burgere i ostale koji dolaze do njihovih domova u najbržem roku, od Zemuna do Zvezdare, Dorćola do Savskog venca.

Svi korisnici aplikacije Glovo mogu na bilo kom mestu u Beogradu da uživaju u ukusnoj hrani iz KFC restorana, najbolje hrskave piletine po jedinstvenoj recepturi. U anketama o vrstama naručivane hrane koje su sprovedene od strane Glovo kompanije u Beogradu, KFC je bio jedan od najtraženijih restorana koji će se naći na Glovo aplikaciji.

Poručivanje se vrši pomoću aplikacije ili Glovo sajta. Može se odabrati bilo koji proizvod koji se nalazi na meniju restorana, kao i pića i deserti. Korisnici ove nove usluge moći će da: prate svoju porudžbinu zahvaljujući geolokaciji, saznaju ko im je dostavljač porudžbine, kao i da programiraju (u aplikaciji ili na sajtu) datum i vreme kada žele da im hrana bude dostavljena.

Editors choice