Komšijske veze su u našem narodu tradicionalne, one se poštuju i kad komšija sa kojim smo do juče pili kafu nije više toliko blizu nas. Grand kafa toj komšijskoj kafi posvećuje posebnu pažnju, jer svaki najbolji komšija to zaslužuje. I ove godine nizom komšijskih aktivnosti Grand kafa nastavlja obeležavanje Svetskog dana komšija, u cilju promovisanja pravih društvenih vrednosti i negovanja dobrosusedstva. “U želji da podstaknemo komšije da se druže i popiju je zajedno podelićemo više od deset hiljada kesica Grand kafe Gold u nekoliko gradova u Srbiji”, najavljuju u Grand kafi.

Nastavljajući da neguje istoriju, kulturu i tradicionalne vrednosti, povezujući sve to sa svojevrsnim konceptom uživanja u omiljenoj kafi, Grand kafa će pokloniti komšijama širom Srbije predstavu Muzeja grada Beograda Na kafi sa kneginjom Ljubicom i približiti je još većem broju ljudi.

DSC 69852 Uz Grand kafu svaki dan je Dan komšija

“Dan komšija obeležićemo sa kneginjom Ljubicom, koja će nam uz domaću kafu i ratluk pričati zanimljive događaje iz svog života, ličnu i porodičnu priču iz svog ugla, na specifičan način. Ono što želimo da prenesemo svim našim potrošačima jesu vrednosti koje nas spajaju nevidljivim nitima i istorijskim trenucima, a koje su na ovaj način razumljive svima. Dan komšija proslavićemo u više gradova u Srbiji, tako što ćemo predstavu pokloniti, osim Beograđanima, svim građanima i komšijama u Čačku, Pančevu, Kruševcu, Novom Sadu, Nišu… Na taj način želimo da okupimo što više komšija da zajedno uživaju u omiljenoj Grand kafi i u predstavi, koja je po mnogo čemu odraz naših navika i života,” poručuju iz Grand kafe.

Grand kafa Gold namenjena je svima koji uživaju u tradicionalnom ukusu jake domaće kafe sa obilnom penom. Za nju je važno da se pije sa onima do kojih vam je stalo, a to su pre svega članovi porodice, komšije i prijatelji.

Comments