Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Uz Grand kafu svaki dan je Dan komšija

Uz Grand kafu svaki dan je Dan komšija

1/2

Komšijske veze su u našem narodu tradicionalne, one se poštuju i kad komšija sa kojim smo do juče pili kafu nije više toliko blizu nas. Grand kafa toj komšijskoj kafi posvećuje posebnu pažnju, jer svaki najbolji komšija to zaslužuje. I ove godine nizom komšijskih aktivnosti Grand kafa nastavlja obeležavanje Svetskog dana komšija, u cilju promovisanja pravih društvenih vrednosti i negovanja dobrosusedstva. “U želji da podstaknemo komšije da se druže i popiju je zajedno podelićemo više od deset hiljada kesica Grand kafe Gold u nekoliko gradova u Srbiji”, najavljuju u Grand kafi.

Nastavljajući da neguje istoriju, kulturu i tradicionalne vrednosti, povezujući sve to sa svojevrsnim konceptom uživanja u omiljenoj kafi, Grand kafa će pokloniti komšijama širom Srbije predstavu Muzeja grada Beograda Na kafi sa kneginjom Ljubicom i približiti je još većem broju ljudi.

DSC 69852 Uz Grand kafu svaki dan je Dan komšija

“Dan komšija obeležićemo sa kneginjom Ljubicom, koja će nam uz domaću kafu i ratluk pričati zanimljive događaje iz svog života, ličnu i porodičnu priču iz svog ugla, na specifičan način. Ono što želimo da prenesemo svim našim potrošačima jesu vrednosti koje nas spajaju nevidljivim nitima i istorijskim trenucima, a koje su na ovaj način razumljive svima. Dan komšija proslavićemo u više gradova u Srbiji, tako što ćemo predstavu pokloniti, osim Beograđanima, svim građanima i komšijama u Čačku, Pančevu, Kruševcu, Novom Sadu, Nišu… Na taj način želimo da okupimo što više komšija da zajedno uživaju u omiljenoj Grand kafi i u predstavi, koja je po mnogo čemu odraz naših navika i života,” poručuju iz Grand kafe.

Grand kafa Gold namenjena je svima koji uživaju u tradicionalnom ukusu jake domaće kafe sa obilnom penom. Za nju je važno da se pije sa onima do kojih vam je stalo, a to su pre svega članovi porodice, komšije i prijatelji.

Editors choice