Realne bajke su retkost, ali ipak ih pisac života ispiše za neke. Čarolija Barbike bez Kena ipak je moguća – to potvrđuje ljubav Hajdi Klum (Heidi Klum) i Sila (Seal). Pomalo mističan, čovek crne puti obeležen ožiljcima na licu u vezi sa kojma se ispredalo klupko intrige, vokalne snage koja pleni – izmamio je osmeh na licu manekenke po imenu Hajdi. Za neke je ovo inspiracija za modernu verziju “Lepotice i zveri”, dok je za druge samo dokaz da unutrašnjost krije lepotu nedostupnu fizičkim ozledama. Ova priča probudiće u vama uspavane lepotice, pripitomiće zveri i naterati vas da tragate za svojom bajkom.

Seal+Heidi+Klum+Marry+Mexico+C4hcmytiaEHl Heidi Klum i Seal: Lepotica u zagrljaju zveri

"Kiss from a Rose" za Heidi

Sil je jedan od onih tipova koji imaju super glas, žene su kao pomahnitale za njima i vladaju scenom kao kraljevstvom. Samopouzdano nosi svoj ožiljak koji na prvi pogled odaje utisak opasnog momka, pogodan je za kreiranje izmišljotina, ali nešto tu fali… Nedostaje ona – Hajdi. Lepotica koja se sa lakoćom kreće modnim pistama, mami uzdahe i izaziva zavist svih onih koje bi da nakon trudnoće izgledaju baš kao ona.

Priče o licu unakaženom u plemenskim ritualima, njegova boja kože koja ne odgovara njenoj beloj puti – ništa nije uspelo da pokoleba žensku bombu da dobije ljubav svog života. Sil i Hajdi ruše sve ljubavne rekorde i predrasude. Muškarac koji zaprosi trudnu ženu, a pri tom dete nije njegovo, ravan je vanzemaljskoj iluziji, ali Sil je bio jedan od tih sa druge planete.

heidi and seal in elle7 Heidi Klum i Seal: Lepotica u zagrljaju zveri

Lepotica i zver modernog doba

Pretpostavke da će veza sa slavnom manekenkom narušiti njegovu inspiraciju, utihnule su pred priznanjem da je ljubav njegova najveća inspiracija. Ko bi rekao da se u onakvoj gromadi strogog pogleda krije romantik spreman da svoju izabranicu vodi svuda sa sobom – na snimanja, svirke, turneje, da joj posveti bezbroj pesama, da dete koje je dobila sa drugim čovekom prizna kao svoje, da joj svake godine iznova dokazuje ljubav obnavljanjem bračnog zaveta? Spolja blago reći sirovina, unutra – emotivni pamuk. Curice koje su odavno izašle iz faze vrištanja za napuderisanim pevačima iz bendova, rado bi se uvukle u kožu Hajdi. Vernost, šašavost, osveženje i nalaženje načina da ljubav učine novom, drugačijom i bogatijom, jeste ono što se vezuje za njihov odnos. “Ma sigurno je sve tako savršeno!”, sada bi sigurno rekli zli jezici. Možda i nije, ali bar rade sve da učine svaki momenat što savršenijim. Nikome ne bi bilo jednostavno da, nakon što je bolest na najosetljivijem delu tela ostavila tako neizbrisiv trag, mora da bude u konstantnom kontaktu sa publikom, da se oseti privlačnim i voljenim. Iz Sila isijava nešto što samo reči ljubavi opisuju – zato je i dalje seks simbol, gospodar ženskih snova i jednog srca, zvanog Hajdi. Skrojili su ljubavni mit na kome im mnogi zavide. Venčanje na plaži, skladan odnos, prisećanje na izgovorene zavete, četvoro dece… Ko bi im nešto lepše mogao poželeti? Nakon koncerta, kada Sil zaspi, Hajdi otkriva da voli da ga posmatra i da joj je sladak i dok spava; voli da mu priredi žensko iznenađenje i zamuti strast u žilama. Dovoljno je samo ovo, da saznate koliko cela priča vredi. Hajdi kaže da je ponosna što može reći: “To je moj muškarac!”

image Heidi Klum i Seal: Lepotica u zagrljaju zveri

Šta vredi više? Grammy na polici ili reči voljene žene: "To je moj muškarac"?

Nekome će ovo poslužiti kao orijentir u potrazi za partnerom – da ne gleda spoljašnje kvalitete koji su podložni promenama, već da zaviri kroz ključaonicu u prostranstva duše i tamo otkrije osobu koja će je večno činiti znatiželjnom i zaljubljenom devojčicom. Za kraj – bajke su pisane za decu, a stvorene za odrasle!

Klum and Seal picnik Heidi Klum i Seal: Lepotica u zagrljaju zveri

Muškarac koji zaprosi trudnu ženu, a pri tom dete nije njegovo, ravan je vanzemaljskoj iluziji, ali Sil je bio jedan od tih sa druge planete


Jelena Pavlović – student IV godine na Ekonomskom fakultetu u Kragujevcu, online novinar, pisac u okviru Narodne biblioteke Srbije – savremenih pisaca, autor romana “Tajne robotovog mozga” i istinski opsednuta igrom reči, inspiracije i misterije ljudske duše. Priroda, samoća, život, ljubav, životinje, knjiga su punjači za baterije inspiracije.

Comments