Hot topics

Beauty SOS: Kako da suvu kožu učiniš blistavom – po ugledu na Beyoncé i Meghan Markle

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

1/2

Sasvim je jasno da su milenijalsi postavili nove strandarde kada je u pitanju ugostiteljstvo. Savremeni putnici sve češće odsedaju u hotelima u kojima je enterijer dobro osmišljen i stilizovan. Pored kvalitetne domaće kuhinje, neophodan nam je i autentičan dizajn kako bismo nahranili našu potrebu za lepim. Hotelski lanci su odavno uvideli važnost estetskog ugođaja za svoje klijente te smo daleko dogurali sa pojmom #interiorinspo. Zbog toga se posebno radujemo otvaranju novog pariskog hotela Sinner.

Viktor Hugo je jednom dobio savet da isproba čari života u kvartu Le Marais. Ovaj deo velelepne francuske prestonice postao je jedan od najpoželjnijih delova grada koji u svoje ulice poput magneta privlači avanturiste i entuzijaste. Baš tu, u središtu gradske energije, rodilo se novo parče dizajnerskog raja. Ova građevina pripada lancu Evok hotela i predstavlja oličenje francuskog gostoprimstva. Njen glavni arhitekta, Tristan Auer, tvorac je idejnog rešenja za jedno od najprestižnijih mesta u Parizu, Hotel du Louvre.

Sinner je lokalitet koji je maksimalno iskoristio prednosti činjenice da se nalazi u Gradu svetlosti, te je u to ime svoje hodnike ovenčao staklom kroz koje se prelama svetlost i na taj način proizvodi efekat intimne atmosfere i diskretnog šarma. Maštu gostiju će dodatno rasplamsati savršeno osmišljene instalacije u vidu privatnih soba obeleženih crvenim vratima, špijunkama i legendarnim dizajniranim zvekirima. Ako odlučiš da posetiš Pariz ovo mesto je apsolutni must! U prostorijama hotela nalazi se i concept prodavnica u kojoj ćeš pronaći fenomenalne art sitnice.

Editors choice