Sasvim je jasno da su milenijalsi postavili nove strandarde kada je u pitanju ugostiteljstvo. Savremeni putnici sve češće odsedaju u hotelima u kojima je enterijer dobro osmišljen i stilizovan. Pored kvalitetne domaće kuhinje, neophodan nam je i autentičan dizajn kako bismo nahranili našu potrebu za lepim. Hotelski lanci su odavno uvideli važnost estetskog ugođaja za svoje klijente te smo daleko dogurali sa pojmom #interiorinspo. Zbog toga se posebno radujemo otvaranju novog pariskog hotela Sinner.

Viktor Hugo je jednom dobio savet da isproba čari života u kvartu Le Marais. Ovaj deo velelepne francuske prestonice postao je jedan od najpoželjnijih delova grada koji u svoje ulice poput magneta privlači avanturiste i entuzijaste. Baš tu, u središtu gradske energije, rodilo se novo parče dizajnerskog raja. Ova građevina pripada lancu Evok hotela i predstavlja oličenje francuskog gostoprimstva. Njen glavni arhitekta, Tristan Auer, tvorac je idejnog rešenja za jedno od najprestižnijih mesta u Parizu, Hotel du Louvre.

Sinner je lokalitet koji je maksimalno iskoristio prednosti činjenice da se nalazi u Gradu svetlosti, te je u to ime svoje hodnike ovenčao staklom kroz koje se prelama svetlost i na taj način proizvodi efekat intimne atmosfere i diskretnog šarma. Maštu gostiju će dodatno rasplamsati savršeno osmišljene instalacije u vidu privatnih soba obeleženih crvenim vratima, špijunkama i legendarnim dizajniranim zvekirima. Ako odlučiš da posetiš Pariz ovo mesto je apsolutni must! U prostorijama hotela nalazi se i concept prodavnica u kojoj ćeš pronaći fenomenalne art sitnice.

Comments