Ove godine, Plazma slavi 50 godina postojanja. Svi negde znamo po čemu pamtimo i zbog čega volimo ovaj brend, sve proizvode, ali šta ste vi izdvojili kao najvažnije i najbitnije kroz ovih 50 godina?

Ono što smo mi uspeli sa Plazmom jeste da ona već pet decenija čini značajni deo porodične i nacionalne tradicije upravo zahvaljujući kvalitetu, vrhunskim sastojcima, jedinstvenom ukusu,mirisu i prepoznatljivom obliku. Kako je vreme prolazilo, tako je i Plazma rasla i razvijala se, ali nikada nismo zaboravili glavni sastojak, a to je ljubav koju dobijamo od naših potrošača i poverenje koje nikada nismo smeli da izneverimo. Naše kampanje i sve inovacije koje radimo predstavljaju vrednost i jačinu našeg Brenda, a jaki smo jer se ne plašimo da idemo uvek korak napred i da probamo nove stvari. Na kraju krajeva – to znači odrastanje.

 

 

Aleksandra Savić 3 Aleksandra Savić, Senior Brand menadžerka   kompanija Bambi

Na koje ste sve načine obeležili ovaj jubilej?

Veoma smo ponosni na činjenicu da smo povodom kampanje “Plazma 50 godina” imali priliku da sarađujemo sa legendarnom umetnicom Biserom Veletanlić, koja je za ovu priliku i otpevala pesmu koja upotpunjuje našu kampanju. Pesma je već zaživela, i drago nam je da će nastaviti svoj život na brojnim proslavama, rođendanima. Pored toga, tokom godine ćemo pripremati još iznenađenja za sve naše fanove.

Ove godine je kod nas po prvi put održana dodela “Effie” nagrada. Tom prilikom, brend Plazma je dobio bronzanu Effie nagradu za kampanju “Čik prestani da se zabavljaš”. Šta tačno ova nagrada predstavlja i koliko vam znači?

Plazma je ponosna što svakom novom nagradom potvrđuje svoju lidersku poziciju, a najznačajnija nagrada svetskog ranga stigla je upravo na 50. rođendan omiljenog domaćeg brenda. Velika je čast da u prvoj godini Effie nagrada, jedna pripadne i Plazma brendu. Ova nagrada je potvrda kako jaki kreativni koncepti i inovativna komunikacija podmlađuju brend i otvaraju vrata mlađoj ciljnoj grupi – tinejdžerima.

Comments