S obzirom na to da u poslu kojim se baviš uvek moraš da izgledaš prikladno poslovnom danu i prilici, šta je ono što najradije oblačiš tada, a šta tvoj stil karakteriše van poslovnih obaveza?

Moj dress code zavisi od situacije. Svakako volim taj neobavezni francuski stil i šarm, ali kada potrebe nalažu, pridržavam se i elegantnog biznis dress code-a. Kada je u pitanju stil u slobodno vreme, sve zavisi od prilike, ali svakako volim da je neobavezan i da ga upotpunim sa nekim interesantnim detaljem.

Aleksandra Savić 1 Aleksandra Savić, Senior Brand menadžerka   kompanija Bambi

Koji su to planovi za naredni period, koje bi mogla da nam otkriješ, naravno? Da li nas čeka neki novi proizvod, ili opet neka zanimljiva kampanja?

Ono što je novo od ove godine je da smo se upustili u fenomenalnu avanturu stvaranja jednog sasvim novog Plazma iskustva – Plazma Slama. Ona je već nekoliko meseci sa nama i predstavlja način da obogatimo i proširimo Plazma iskustvo i našim potrošačima ponudimo još veći izbor! Otvorili smo vrata brojnim novim kombinacijama i načinima kako se može uživati u Plazmi! Svakako ćemo i do kraja godine pripremati brojne novine i kampanje, kojima ćemo iznenaditi sve naše potrošače.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Fotografije: Marija Timotijević

Slobodan Veličanin

Comments