Hot topics

#HairHacks: Kako da tvoja kosa izgleda savršeno čak i na +30 stepeni

#kidsfashion: Najslađi stajlinzi za tvoje omiljene mališane

7 saveta kako da pobediš infekcije na prirodan način i bez upotrebe antibiotika

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Tvoj beauty vodič kroz najbolje tissue maske za lice

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

Najlepša destinacija koju još uvek možeš posetiti ovog leta (ali i jeseni)!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

1/2

Najvažnije stvari u životu moraš sama da otkrivaš, uglavnom putem grešaka, povređivanja i lošeg iskustva. Niko te ne uči nekim istinama o ljubavi i vezama – a možda ih ni oni koji bi trebalo da te nauče, nisu savladali i prihvatili. Pa, uporedi ove mudrosti sa sopstvenim iskustvom, možda ti nešto bude jasnije.

Prilagođavanje – to u stvari znači da ćeš ponekad raditi stvari koje ti se uopšte ne rade, kao što je druženje sa njegovom ekipom, koja ima svoj interni način zabave u koju ne uspevaš da se uključiš. Zauzvrat, on će ići sa tobom na svadbe i rođendane tvojih prijateljica i rodbine, iako mu je to jednako zabavno kao tebi njegovo društvo.

Ljubav se ne završava kad prestanete da budete zaljubljeni – upravo tada počinje, sa pravim upoznavanjem međusobnih slabosti i karakternih mana, sa prihvatanjem i razumevanjem. I može da traje, celog života. Ne onako kao u prvo vreme, ali drugačije i kvalitetnije.

Bliskost može da deluje zastrašujuće – i za njega i za tebe. Osećaj da si otvorena i ranjiva nije prijatan i bukvalno izaziva mučninu u stomaku, ali kad pokušavaš da se praviš da ti nije toliko stalo i da na taj način kontrolišeš odnos, shvataš da je to besmisleno i da se ne možeš distancirati od bliskosti. Ili ćeš je prihvatiti i prepustiti joj se, ili ćeš izgubiti ljubav.

Često, onaj pravi uopšte nije onakav kakvog si priželjkivala i zamišljala. Možda nije ni tvoj tip, ali sa njim osećaš da više nisi sama i da najzad imaš mir – da si kod kuće. I to je jedini osećaj prema kome treba da se orijentišeš. Prevelika i iluzorna očekivanja razorila su mnoge veze.

Editors choice