Hot topics

Izdvajamo: Must have komadi sezone + kako da ih stilizuješ

3 zabavne stvari koje ove jeseni možeš da radiš u paru

Anastasija Đurić ti otkriva kako da sama stilizuješ kosu kada nemaš vremena za frizera

Testirali smo: Potrebna ti je nega za svežu i blistavu kožu? Ovaj fluid je savršeno rešenje za tebe!

Moderna umetnost u filmovima Pedra Almodóvara

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

1/3

Da je nositi odeću i birati outfite zabavno to svi znamo, kao i to da hteli ili ne svi na ovaj ili onaj način učestvujemo u modnim dešavanjima, pratimo trendove i događanja. Međutim, kakva je situacija kada je istorija mode u pitanju? Imamo li zapravo dovoljno znanja o odeći koju nosimo, legendama koje su stvorile modne brendove o kojima rado pričamo, i razumemo li sve promene i preokrete koji su u protekle dve godine bili prilično česti i burni. Ako je odgovor “ne baš” imamo rešenje…ili tačnije više njih.

Ne samo da ove knjige pružaju nemerljivo vizuelno zadovoljstvo, i da su izuzetno fotogenične i izgledaju genijalno na polici, nego su takođe i pravi zbornici svega onoga što treba znati ne bi li se ostalo u toku sa svim što se događa u industriji. Izvori modnog znanja. Zašto Dolče&Gabana milenijalse zovu “nova renesansa”,  ko je bila Elsa Šapareli i kako je sarađivala sa umetnicima, i zašto je Raf Simons preuzeo vodeću poziciju u Kelvin Klajnu?

Od Dior istorije na više stotina strana do predivnog prikaza Kate Mos iz perspektive Marija Testina, lista pred vama ima za svakoga ponešto.
Vreme je da pored garderobera napunimo i obogatimo, police i umove, i sebi i drugima, i priuštimo izdanja koja su večna. A postoji li bolje doba godine za to nego ono koje nam predstoji? Vreme za poklone i prilika da konačno kažeš da ne želiš rukavice i čarape, nego nešto što te zaista raduje. Inspiriši se kreativno i pažljivo biraj šta želiš!

All About Yves
Iv Sen Loran je jedan od najpoznatijih svetskih kreatora, čije su kolekcije obeležile društvo i suštinski promenile predstavu o ženi. “All About Yvesdokumentuje  život ovog dizajnera od detinjstva, preko najsvetlijih momenata njegove karijere, do smrti 2008. Ova jedinstvena knjiga uključuje i crteže i fotografije YSL ključnih kolekcija, kao i mnoga dokumenta, pozivnice, pisma i pozivnice.
https://www.instagram.com/p/BbUBxh1hzxs/?tagged=allaboutyves

Editors choice