Posao kojim se Ivana Đorđević bavi zahteva da svakog momenta izgleda besprekorno, zato što joj oko kamere neće oprostiti ako nije tako. Kao urednica i voditeljka emisije “Grand magazin” na Grand televiziji ona svakodnevno razgovara sa mnogim zanimljivim sagovornicima o najaktuelnijim lifestyle temama. Međutim, ova mlada dama ima i još jedno zanimanje na kojem joj sigurno zavide mnogi širom regiona. To što je PR Lepe Brene omogućava joj da bude bliska sa možda najvećom zvezdom sa ovih prostora. Kako je biti u toj ulozi, otkrila nam je u intervjuu za naš magazin. Sa njom smo pričali i o novinarstvu, ali i modi koju obožava.

Ivana Djordjevic Grand televizija intervju Wannabe magazine 8 Wannabe intervju: Ivana Đorđević, novinarka, PR menadžerka i TV lice

WANNABE MAGAZINE: Kako si se kao novinar sa završenim fakultetom obrela u estradnim vodama?

IVANA ĐORĐEVIĆ: Vrlo jednostavno. Po zavšetku studija sam bila ubeđena da ću se baviti političkim novinarstvom, međutim, vrlo brzo sam shvatila da je to za mene suvoparno. Da se razumemo, nemam bojazan da bih se ja loše snašla, naprotiv! Da mi je bilo dovoljno zanimljivo, danas biste me verovatno intervjuisali kao ministarku ili narodnu poslanicu! Imam osećaj za ljude, bilo da treba da im pomognem, saslušam, postavim pravo pitanje u pravom trenutku. To je od mene valjda i stvorilo novinara. Ne možete biti dobar novinar, ako nemate osećaj za dobru priču i ako niste hrabri da pitate. Estrada mi je pružila priliku da se igram, da vedrina mog karaktera dođe do izražaja, i da moj ego nađe svoj put da se kreativno izrazi. Kad kažem kreativno, kada ste na estradi, sve je kreacija – od toga šta ćete reći, šta ćete obući, kakve goste ćete zvati u emisiju i kako ćete isklesati svoju ličnost. Volim da pričam i pišem, da upoznajem nove ljude, obožavam modu i scenski izraz, tako da je ovaj posao kao stvoren za mene. Ili ja za ovaj posao. Mislim da se to vidi.

Comments